4 πράγματα τα οποία ένας άντρας... τρέμει κατά τη διάρκεια του sex!

Γωγώ Φούντα
4 πράγματα τα οποία ένας άντρας... τρέμει κατά τη διάρκεια του sex!

Γιατί έχουν κι αυτοί τα θεματάκια τους!

Οι άντρες ως γνωστόν είναι πιο χαλαροί και κουλ! Είναι μάλλον λόγω της φύσης τους και των γονιδίων τους που έχουν την τάση τα παίρνουν όλα πιο ψύχραιμα και να μην πανικοβάλλονται με το παραμικρό! Γι' αυτό λοιπόν, συγκριτικά πάντα με τις γυναίκες, τα αγόρια είναι γενικά πιο χαρούμενοι άνθρωποι, καθώς μπορούν και χαίρονται με τα μικρά καλά της ζωής και δεν επιτρέπουν σε αυτά που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να έχουν, να τους παίρνουν από κάτω! Κι όμως κορίτσια, τα κουλ και άνετα αρσενικά, τραβάνε κι αυτά τα ζόρια τους, μπορεί όχι τόσο συχνά όσο εμείς, αλλά όταν το πάθουν, το παθαίνουν στον υπέρτατο βαθμό με αποτελέσμα να τρώνε τις φρίκες του αιώνα! Και ποιο είναι το κομμάτι στο οποίο έχουν την μεγαλύτερη ευαισθησία; Μα φυσικά το sex! Τι περιμένατε δηλαδή; Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιους από τους μεγαλύτερους φόβους ενός άντρα στο κρεβάτι, για να μη νομίζετε ότι είμαστε μόνο εμείς οι... ευάλωτες!

1. Μέγεθος: Μπορεί όλοι και όλες να υποστηρίζουν ότι το μέγεθος δεν μετράει, ναι καλά, αλλά δεν ξέρουμε κάποιον που θα του προσφέρονταν μπόνους 5 πόντοι και θα έλεγε όχι! Με λίγα λόγια ο άντρας, όσο ικανοποποιημένη κι αν είναι η καλή του με το... πέος του, και όσο καλό sex κι αν κάνουν, στην πρώτη στραβή που θα γίνει, θα τα βάλει με το μήκος του μικρού του φίλου και θα πέσει σε κατάθλιψη! Αφήστε δε, που όλες αυτές οι ταινίες πορνό τις οποίες τα αγόρια αρέσκονται να παρακολουθούν, πρωί, βράδυ και ίσως και μετά το φαγητό, διαθέτουν πρωταγωνιστές με... τεράστια προσόντα! Είναι λοιπόν δυνατόν να μην πέσουν σε κατάθλιψη; Δεν σας συμβουλεύουμε να του πείτε έναν καλό λόγο, γιατί ότι κι αν πείτε δεν θα πιάσει τόπο! Ο άντρας από τη στιγμή που γεννιέται έχει θέμα με το πέος του! Πάει και τελείωσε...

2. Σώμα: Αν νομίζατε ότι μόνο εσείς αγχώνεστε για την κυτταρίτιδά σας και τα ψωμάκια που δεν λένε να φύγουν όσες... ώρες δίαιτας κι αν κάνετε, είστε βαθιά γελασμένες! Οι άντρες λοιπόν μισούν την κοιλιά, τα σωσίβια και τα αγύμναστα χέρια τους, μην σας πούμε περισσότερο από όσο μισείτε εσείς τα πεσμένα σας οπίσθια! Είναι που έχουν και ως πρότυπα, από μικρά παιδιά αθλητές; Είναι που κάθε βδομάδα τουλάχιστον το διαδίκτυο κατακλύζεται από ημίγυμνες φωτογραφίες του Hugh Jackman κα του Channing Tatum; Είναι όλα αυτά και τόσα άλλα; Με λίγα λόγια, μπορεί να μην κάνουν τίποτα για να απαλλαγούν από το... πρήξιμο της κοιλίτσας τους, αντίθετα το ενισχύουν με μπύρες και σουβλάκια, αλλά αν τους ρωτήσετε θα ήθελαν six pack και μπράτσα από ατσάλι! Έτσι όμως δε γίνεται δουλίτσα. Αν τους δείτε να στενοχωριούνται, πείτε τους ότι μπορεί εσείς να ονειρεύεστε μοντέλα, αλλά η κοιλίτσα του ήταν αυτό που σας γοήτευσε! Όχι ότι αν ήσασταν σαν την Irina Shayk θα γυρνούσατε να τον κοιτάξετε, αλλά λέμε τώρα!

3. Ιδρώτας: Ευλογημένοι οι άντρες που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα εφίδρωσης γιατί αν μας ρωτάτε είναι ελάχιστοι! Κι εμείς φυσικά ιδρώνουμε, και έχουμε και ορμόνες ας μην το ξεχνάμε αυτό, αλλά αν κάνετε sex μία ωραία βραδιά του Αυγούστου και ο καλός σας ανήκει στην πλειοψηφία που ιδρώνει, τότε να ξέρετε ότι στο τέλος θα χρειαστείτε βάρκα για να πάτε τουαλέτα! Κακό δεν είναι! Πώς θα μπορούσε να είναι κακή άλλωστε μία φυσική λειτουργία του οργανισμού; Είναι όμως ντροπιαστικό για εκείνον γι' αυτό και μόλις τελειώσετε θα φύγει με ταχύτητα του φωτός για την τουαλέτα! Επαναλαμβάνουμε: Καμία γυναίκα δεν την ενόχλησε ποτέ ο ιδρώτας του παρτενέρ. Εκείνοι όμως όσα χρόνια κι αν περάσουν, το θέμα αυτό δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ! Είναι κάτι σαν το μέγεθος που λέγαμε προηγουμένως.

4. Διάρκεια: Ακόμα ένα τεράστιο θέμα στο οποίο εμείς οι γυναίκες δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα για να βοηθήσουμε. Ο άντρας είναι ικανός να σκεφτεί το οτιδήποτε την στιγμή εκείνη προκειμένου να μην τελειώσει, οτιδήποτε εκτός από το πόσο σέξι και καυτή είστε. Αν τελικά τα καταφέρει, έχει καλώς. Αν όμως τελειώσει μέσα στα πρώτα 3 λεπτά και λάβει και το βλέμμα απελπισίας από εσάς, τότε καλύτερα να ανοίξει η γη να τον καταπιεί! Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να σας συμβουλεύσουμε προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση. Το μόνο που οφείλετε να κάνετε, είναι να μην τον κάνετε να νιώσει άσχημα, γιατί θα τον φέρετε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία! Ακόμα και γραμμένη να σας έχει, το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και έχει να κάνει με τον ανδρισμό του!

Διαβάστε επίσης:

4 απίστευτα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα!

Έρευνα που μας ενημερώνει: το κινητό μας δείχνει πόσο σεξ κάνουμε

Oι 4... πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας λέει ψέματα σε μία γυναίκα!