Χωρίσαμε γιατί τον πίεζα, όμως έχω μετανιώσει...

Χωρίσαμε γιατί τον πίεζα, όμως έχω μετανιώσει...

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

kalispera.eixa mia sxesi 3.5 xronia.mesa se auto to diastima anaptyxthikan polla sunaisthimata me agapouse kai ton agapousa.xwrisame prin 1. 5 mina gt ton zileua kai ton pieza.sthn arxi mou zitise xrono na skeftei.meta vrethikame mia fora kai egine katalavete...egw ton thelw- kamia fora tou stelnw mou apantaei, alla autos den kanei kamia kinisi.aporw den tou leipw den me skeftetai katholou.diegrapse apeutheias ta panta.proxtes tou eipa na tou steilw kati kai eipe tha erxotane autos na to parei..fysika meta apo ola ta klammata mou tis isteries mou kai oti egine gia ena vradi den thelw na ton dw tha ginw xeirotera.kserw oti prepei na synexisw ti zwi mou alla oli thn wra ekei eimai kollimeni kai stenaxwriemai pou den ton noiazw meta apo toso kairo..den einai atomo pou tha peis oti exei alli alla den antexw..

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν ξέρω αν έχει άλλη ή αν απλά έχει βαρεθεί όλη αυτή την κατάσταση της πίεσης και της ζήλειας. Ήσασταν μαζί αρκετά χρόνια και ενδεχομένως να τον έφθειρε όλη αυτή η κατάσταση και να τον κούρασε. Αν πίστευε ότι έχεις αλλάξει και πάνω από όλα αν αισθανόταν όπως εσύ, θα είχε διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση. Το ότι εκείνος δεν κάνει από μόνος του κινήσεις λέει πολλά. Αν του έλειπες και ήθελε να σε δει θα έκανε κι εκείνος κάτι.

Το ότι απαντάει ίσως είναι η συνήθεια και η αδυναμία να σε πληγώσει, αλλά φαίνεται αποφασισμένος προς το παρόν τουλάχιστον να μην το συνεχίσει. Αν πιστεύεις ότι θα προκύψει κάποιο λάθος αν τον δεις από κοντά, απόφυγέ το. Προσπάθησε να το βάλεις στην άκρη παρότι σε πονάει - και λογικό είναι να σε πονάει άλλωστε- και να ηρεμήσεις. Προσπάθησε να σκεφτείς τι πήγε λάθος σε αυτή τη σχέση και να εντοπίσεις τα μειονεκτήματα της συμπεριφοράς σου, είτε για να μην ξανακάνεις τα ίδια αν τα ξαναβρείτε είτε για να είσαι καλά στον επόμενο.

Καταλαβαίνω ότι δεν αντέχεις όλο αυτό το σκηνικό αλλά όσο γίνονται πράγματα δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. Πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα και να πιέσεις ίσως τον εαυτό σου να προσπαθήσει να κρατήσει απόσταση. Να δεις αν εκείνος κάνει κίνηση από μόνος του αν λείψεις... Και να αλλάξεις αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς. Αν επικοινωνήσει εκείνος και κάνει κίνηση, το βλέπεις. Μόνο έτσι θα καταλάβεις.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ