Γιατί καμιά γυναίκα δεν πρέπει να έχει απωθημένα στο σεξ!

Γιατί καμιά γυναίκα δεν πρέπει να έχει απωθημένα στο σεξ!

Μην αφήνετε ερωτηματικά στη ζωή σας

Τα διλλήματα στην ερωτική σας ζωής ποτέ δεν είναι λίγα. Μερικές φορές μάλιστα είναι τόσο έντονα που πάνω στο πανικό σας μπορέιτε να ρίξετε και κέρμα προκειμένου να αφήσετε την τύχη- μοίρα να αποφασίσει για εσάς. «Να κάνω κάτι μαζί του ή όχι; ‘Έχει σχέση και αυτός κι εγώ». Μετά έρχεται ο γάμος ή μια μακροχρόνια σχέση και ξαφνικά τον βλέπετε μπροστά σας. Η ερωτική διάθεση χτυπάει κόκκινο γιατί τα απωθημένα είναι πάντα πιο γλυκά.

Γιατί όμως να υποβάλετε τον εαυτό σας σε κάτι τέτοιο. Δείτε για ποιους λόγους δεν πρέπει να αφήνετε απωθημένα στο σέξ:

  1. Κάθε φορά που θα τον βλέπετε θα σκέφτεστε πως θα ήταν… αν: Η φαντασία σας, λοιπον, καπλάζει ενώ στην πραγματικότητα το σενάριο μπορεί να είχε γραφτεί με τα χειρότερα.
  2. Σας αγγίζει και τα χάνετε: Αν το καταλάβει ο σύντροφός ή σύζυγος ότι κάτι παίζει, θα ξεκινήσουν τα όργανα στη σχέση ή στο γάμο σας ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα τον αντιμετωπίζατε σαν ξαναζεσταμένο φαγητό.
  3. Τον βλέπετε και λιώνετε: Είναι πολύ αναμενώμενη αντίδραση και σας παίρνουν χαμπάρι όλοι, αφήστε δε που νομίζουν ότι ούτως ή άλλως έχετε κάνει σεξ μαζί του και…..σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας
  4. Ζήστε το γιατί μια ζωή την έχετε και η μανούλα σας, σας γέννησε μια φορά! Περάστε καλά και αφού σας σχολιάζουν που σας σχολιάζουν, τουλάχιστον να έχετε και απόψη για αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως, το συχνό σεξ σας κάνει πιο... πλούσιους!

Έρευνα αποκαλύπτει: τι κρύβουν οι άντρες από τις συντρόφους τους

4 σοβαροί λόγοι για τους οποίους δεν θέλει σχέση μαζί σας!