Είναι ακατάστατος και δεν προσφέρει στο σπίτι αλλά τον αγαπάω...

Είναι ακατάστατος και δεν προσφέρει στο σπίτι αλλά τον αγαπάω...

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πρώτα από όλα να σας πω πως τον αγαπώ πολύ. Είμαστε ας το πούμε μαζί εδώ και 2,5 χρόνια και αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί τους τελευταίους 3 μήνες. Πριν μείνουμε μαζί τον έβλεπα έξω ή όταν πήγαινα εκεί ή ερχόταν. Καλοντυμένος, στιλάτος, αρωματισμένος, γοητευτικός. Ακόμη και στο σπίτι δεν υπήρχε κάτι άσχημο πέρα από ελάχιστες φορές κακής διάθεσης ή πίεσης από δουλειά που ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα. Κάτι που παθαίνουμε όλοι. Από τότε που ήρθε, δεν πέρασαν 2 βδομάδες και άρχισε να μην κάνει μπάνιο μέσα στο σπίτι, να χτενίζεται και να ρίχνει κάτω τρίχες, να αφήνει πιάτα άπλυτα, να τρώει και να πέφτουν ψίχουλα, να μαγειρεύει και να πετάγονται παντού λάδια, να γεμίζει τρίχες το σιφώνι και να μην μαζεύει ή να πετάει βρώμικα ρούχα στη ντουλάπα. Εγώ έχω πιο βαρύ πρόγραμμα από εκείνον. Αυτός δουλεύει βράδυ. Γυρνάει 4 ξυπνάει 5 απόγευμα. Επίσης σε κάθε τσακωμό, είναι λες και το κάνει επίτηδες και δεν ακουμπάει τίποτα από το φαγητό που φέρνω ή φτιάχνω και ό, τι λερώσει το παρατάει μέσα στη μέση.

Τον θέλω ή μάλλον τον ήθελα. Όσο τον ζω ψιλοαηδιάζω, ξενερώνω και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνω σεξ μαζί του ακόμη και αν είναι μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Είμαι εγώ τόσο περίεργη; Έχω φρικάρει και βλέπω αδιαφορία και στάση έδεσα το γάιδαρό μου από μέρους του. Φτάνω σε σημεία να μπάινω στο σπίτι, να αισθάνομαι την παρουσία του και να μην αντέχω! Δεν είμαι υπερβολική. Αλήθεια ζω ένα δράμα. Δεν το περίμενα ποτέ...

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν ξέρω αν είσαι υπερβολική όπως τα παρουσιάζεις ή αν όντως συμβαίνει τόσο μεγάλη αλλαγή στάσης, υπάρχει όμως περίπτωση, εσύ κι εκείνος να μην είστε συμβατοί. Γι αυτό λένε κιόλας πως η συμβίωση είναι το μεγάλο τεστ της σχέσης.

Δεν έχεις ζήσει με αυτόν τον άνθρωπο μαζί ώστε να ξέρεις πώς είναι η καθημερινότα μαζί του. Όταν η σχέση είναι σε τυπικό ας το πούμε επίπεδο, μένουμε στην εικόνα που ιδανικά μας παρουσιάζει ή μας αφήνει να δούμε ο άλλος. Όταν μένεις μαζί του ανακαλύπτεις τον πραγματικό του χαρακτήρα και έρχεσαι σε επαφή με την εικόνα χωρίς τα ρούχα, τα αρώματα, το μακιγιάζ για τις γυναίκες. Βλέπεις πώς έχει μεγαλώσει ο άλλος, πώς έχει διαμορφώσει χαρακτήρα και πώς μπορεί να προσαρμοστεί. Ναι. Και πώς μυρίζει. Ακόμη κι αυτό. Αν μπορείς να ζήσει με αυτό, τότε απλά πρέπει να τοθυ μιλήσεις για όλα τα υπόλοιπα. Πώς θα μοιράζονται οι δουλειές και τι θα ήθελες/έπρεπε να κάνει εκείνος για να εξομαλυνθεί το κλίμα.

Αν μιλήσετε ήρεμα κια χωρίς προσβολές και δεις διαφορά, το προσπαθείς. Αν συνεχίσει έτσι- τότε έχεις ανακαλύψει μια μεγάλη αλήθεια. Δεν είναι για σένα!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ