4 τρόποι για να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ - και να αξίζει τον κόπο!

Γωγώ Φούντα
4 τρόποι για να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ - και να αξίζει τον κόπο!

Για να μη χάνετε τις ελπίδες σας κορίτσια!

Οι εποχές, όπως ακριβώς οι άνθρωποι και οι σχέσεις αλλάζουν και προσαρμόζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις. Είναι φυσικό και επόμενο λοιπόν, ακόμα και ο τρόπος που μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο να έχει μεταβληθεί και να έχει γίνει κάπως πιο πολύπλοκος. Κακά τα ψέματα φίλες μου, σε περίπτωση που είστε single, όπως θα έχετε και οι ίδιες αντιληφθεί, δεν είναι και το πιο εύκολο να βρεις κάποιον της προκοπής πλέον και να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Δεν είναι μόνο ότι τα μυαλά των ανθρώπων έχουν αλλάξει, αλλά και ότι τα μέρη που πλέον μπορείς να γνωρίσεις νέο κόσμο, αποτελούν τεράστιο ταμπού! Τα μπαρ για παράδειγμα, είναι τεράστιος βραχνάς, μιας και εκεί σίγουρα μπορείς να γνωρίσεις κάποιον, χωρίς ωστόσο να είσαι σίγουρη για τις προθέσεις του, μιας και στα μέρη αυτά κατά παράδοση, οι γνωριμίες έχουν σκοπό... άλλα πράγματα! Και αν όχι σε μπαρ τότε πού; Εμείς λοιπόν επειδή σας καταλαβαίνουμε και επειδή αντιλαμβανόμαστε τους προβληματισμούς σας, σας έχουμε κάποιους πολύ βασικούς τρόπους για να γνωρίσεις κάποιον σε μπαρ, που να μη ζητά μόνο το sex!

1. Προσεκτική επιλογή: Αυτό ίσως παίζει το σημαντικότερο ρόλο για τον εξής απλό λόγο: Αν σκάσετε μύτη, απαστράπτουσα, σε ένα μαγαζί που η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες, και που η φήμη του δεν είναι και η καλύτερη, ξέρετε τι εννοούμε, τότε λυπούμεθα αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα σας πλησιάσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά θα εκνευριστείτε και θα ενοχληθείτε από τη συμπεριφορά των θαυμαστών σας! Προτιμήστε ένα μαγαζί πιο χαλαρό, με μεικτό κόσμο, φυσιολογική μουσική και καλά ποτά! Γιατί όπου υπάρχει καλό ποτό, υπάρχει και καλύτερος κόσμος, αν καταλαβαίνετε και πάλι τι εννοούμε!

2. Το ντύσιμο: Ναι αν φορέσετε μέσα στο καταχείμωνο τζιν καυτό σορτς, ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο και μπλούζα που αναδεικνύει, υπέρ του δέοντως θα λέγαμε, το πλούσιο στήθος σας, τότε ακόμα και στο πιο ακριβό και καλό μαγαζί να πάτε, στα σοβαρά δεν πρόκειται να σας πάρει κανείς! Μα τόσο δύσκολο πια είναι να καταλάβετε ότι για να δείχνει μία γυναίκα ωραία, δε χρειάζεται να είναι γυμνή; Φορέστε το αγαπημένο σας παντελόνι, φτιάξτε τα μαλλιά σας, βαφτείτε και βάλτε και ένα ωραίο παπούτσι από τη σίγουρα τεράστια συλλογή σας! Το θέμα δεν είναι να δείχνεις διαθέσιμη, αλλά να δείχνεις άνετη και χαλαρή!

3. Προσοχή στην παρέα: Ίσως αυτό σας ακουστεί κάπως, αλλά καλώς ή κακώς η παρέα με την οποία θα εμφανιστείτε σε ένα μαγαζί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Αν δηλαδή σκάσετε μύτη με μία στρατιά άντρες, όσο ωραίοι και αξιοπρεπείς κι αν είναι, και όσο φίλοι σας αδελφικοί και κάτι παραπάνω, κανένας άντρας δεν θα σας πλησιάσει γιατί απλά είναι νόμος! Αν πάλι επιλέξετε να πάτε με μία φίλη σας, η καλύτερη επιλογή αν μας ρωτάτε, φροντίστε να είναι ή τουλάχιστον να φαίνεται φυσιολογική! Αν δηλάδή φοράει τα απολύτως απαραίτητα και κοιτάει κάθε αρσενικό που περνάει σαν λιγούρι, όσο σωστή κι αν είστε εσείς, το έχετε χάσει το παιχνίδι! Ο λαός λέει δείξε μου το φίλο σου να σου πως ποιος είσαι, και μάλλον έχει δίκιο!

4. Η γλώσσα του σώματος: Ναι δεν είναι η πρώτη φορά που την αναφέρουμε και σίγουρα δεν είναι η τελευταία! Η γλώσσα του σώματος παίζει τεράστιο ρόλο, ακόμα κι αν δεν είμαστε όλοι σε θέση να το αντιληφθούμε! Επικεντρωθείτε σε έναν άντρα, εννοείται, και αγνοήστε επιδεικτικά όλους τους υπόλοιπους. Χαμογελάστε και μη φοβηθείτε την οπτική επαφή, αρκεί φυσικά να μη γίνετε ενοχλητική. Το σημαντικό δεν είναι να έχετε εντελώς γραμμένη τη φίλη σας και να έχετε αφοσιωθεί σε αυτόν, αλλά να μπορείτε παράλληλα, και να δείχνετε ενδιαφέρον για την κουβέντα που έχετε και να παρακολουθείτε τις κινήσεις του... στόχου σας!