Ένα φιλί είναι αρκετό για να βρείτε τον Μr. perfect

Ένα φιλί είναι αρκετό για να βρείτε τον Μr. perfect

Πρέπει να φιλήσετε πολλούς βάτραχους μέχρι να βρείτε τον πρίγκιπά σας

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Oxford University διαπίστωσε ότι τα φιλιά υποσυνείδητα επιτρέπουν στις γυναίκες να αντιληφθούν αν ο ...κύριος που φιλούν είναι ο κατάλληλος για αυτές. Επιπλέον το φιλί ενισχύει κατά πολύ την αγάπη με τον σύντροφό σας.
Τελικά είχε δίκιο η μανούλα σας που έλεγε ότι μέχρι να βρείτε τον ιδανικό άνδρα θα πρέπει να φιλήσετε πολλούς...βάτραχους. Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε η γεύση και οσμή διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επαφή που έχετε με τον σύντροφό σας και είναι σε θέση να υποδηλώνουν πράγματα για εκείνον.
Οι ερευνητές προσπάθησαν να κατανοήσουν τη μοναδικότητα που έχει ένα φιλί. Ο επικεφαλής της έρευνας Rafael Wlodarski , από το πανεπιστήμιο του Τμήματος Πειραματικής Ψυχολογίας , δήλωσε : « Το φιλί στις ανθρώπινες σεξουαλικές σχέσεις είναι μια ανθρώπινη συμπεριφορά ερωτισμούς απίστευτα διαδεδομένη και μάλιστα είναι μοναδική, κάθε φορά".
Στην έρευνα , που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Human Nature , συμμετείχαν πάνω από 900 ενήλικες που ρωτήθηκαν « τι σημαίνει ένα φιλί;». Πάνω από το ήμισυ των συμμετεχόντων απάντησαν ότι πρόκειται για την αρχή μιας σοβαρής σχέσης.
Ο κ. Wlodarski είπε : « Ότι υπάρχουν τρεις βασικές θεωρίες σχετικά με το ρόλο που παίζει τι φιλί στις σεξουαλικές σχέσεις. Πρώτον βοηθά με κάποιο τρόπο στο να αντιληφθείς υποσυνείδητα πράγματα για τον πιθανό σου σύντροφο. Δεύτερον, χρησιμοποιείται για την αύξηση της διέγερσης, πχ για το σεξ και τρίτον ότι είναι χρήσιμο για τη διατήρηση της σχέσης".
Τέλος, οι γυναίκες θεωρούν τα φιλιά πιο σημαντικά στις τις σχέσεις από τους άνδρες , σύμφωνα με την έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

4 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες τα φτιάχνουν με... παντρεμένους!

Όταν το sex γίνεται εφιάλτης: 1-10 έχουν υποστεί σεξουαλική βία