Ένα ευχαριστώ κι ένα μπράβο είναι αρκετά

Ένα ευχαριστώ κι ένα μπράβο είναι αρκετά

Δεν είναι δα και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου το να είσαι παντρεμένος. Η συμβίωση και οι συνθήκες της κάνουν την καθημερινή επαφή δύσκολη, με αποτέλεσμα η συζυγική σχέση να χρειάζεται διαρκώς φροντίδα.

Γι' αυτό, αν δεν θέλετε να χάσετε τον πολύτιμο αντρούλη σας, καλό είναι να αποφεύγετε κάποια πολύ συγκεκριμένα και ταυτόχρονα συνηθισμένα λάθη, όπως είναι για παράδειγμα η έλλειψη αναγνώρισης και σεβασμού του συντρόφου σας.

Ναι, το δεχόμαστε, όταν έχετε περάσει τόσα χρόνια με τον σύζυγό σας, κάποια πράγματα θεωρούνται αυτονόητα και δεν χρειάζεται να τα λέτε. Η αναγνώριση όμως της αξίας του ανθρώπου σας δεν είναι κάτι που θεωρείται πάντα αυτονόητο. Κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη από επιβεβαίωση, ειδικά τώρα που η ανασφάλεια έχει καταντήσει η μάστιγα του αιώνα.

Γι' αυτό, ευχαριστήστε το σύζυγό σας για οτιδήποτε καλό κάνει για εσάς και την οικογένεια, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα, και εκδηλώστε την εκτίμησή σας προς το πρόσωπό του. Η χαρά που θα του δώσετε είναι ανεκτίμητης αξίας και σίγουρα θα βγείτε και εσείς κερδισμένες.