Ήμασταν μαζί 2 χρόνια και ξαφνικά έμαθα ότι είχε παράλληλη σχέση με άλλη. Ξέκοψα, αλλά τον σιχαίνομαι τόσο που θέλω να τον εκδικηθώ. Τι να κάνω;

Ήμασταν μαζί 2 χρόνια και ξαφνικά έμαθα ότι είχε παράλληλη σχέση με άλλη. Ξέκοψα, αλλά τον σιχαίνομαι τόσο που θέλω να τον εκδικηθώ. Τι να κάνω;

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σου γιατί πάω να τρελαθώ...

Είχα σχέση με ένα παιδί για δύο χρόνια περίπου. Εγώ είμαι 26, αυτός 30. Τότε αυτός είχε χωρίσει από μία σχέση 4 χρόνων. Με διεκδίκησε αρκετά μπορώ να πω, κάναμε σχέση και κατά τη διάρκεια αυτής μου έδειχνε με κάθε τρόπο τα συναισθήματά του. Ενώ όλα ήταν τέλεια ξαφνικά μια μέρα μέσα στον Ιανουάριο εξαφανίζεται. Μου έστειλε απλά ένα μήνυμα "θέλω να μείνω λίγο μόνος μου να σκεφτώ κάποια πράγματα". Έκανα αρκετές προσπάθειες να του μιλήσω, να τον ρωτήσω τι συμβαίνει, αν έκανα κάτι. Αυτός όμως τίποτα, με αγνοούσε. Μετά από 25 μέρες με πήρε τηλ και μου είπε ότι είχε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και γι' αυτό χάθηκε .Είπε ότι δεν φέρθηκε σωστά και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα και ήθελε να βρεθούμε. Βρεθήκαμε, μου είπε μερικές δικαιολογίες και εγώ τον συγχώρεσα. Ήμασταν πάλι μια χαρά μέχρι που φτάνει το Πάσχα και έπρεπε να φύγει για ένα επαγγελματικό ταξίδι μια εβδομάδα εκτός Αθηνών. Μου είπε να πήγαινα μαζί του αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσα λόγω της δουλειάς. Όσες μέρες έλειπε η επικοινωνία μας ήταν ελάχιστη και πολύ τυπική από μέρους του. Μία μέρα πριν επιστρέψει μπαίνω στο fb μου και κοίταξα το προφίλ του. Εδώ να σας αναφέρω ότι δεν με είχε φίλη στο facebook γιατί μου έλεγε ότι καταστρέφει τις σχέσεις. Βλέπω στο προφίλ του ότι ανέβασε δημόσια (προφανώς και την ανέβασε κατά λάθος δημόσια και όχι για να την βλέπουν μόνο φίλοι του) φωτογραφία μαζί με την πρώην κοπέλα του. Επικοινώνησε μαζί μου όταν ήρθε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εγώ του είπα ότι τα ξέρω όλα και να μη με ξαναενοχλήσει. Δε με άφηνε σε ησυχία, με πήρε 100 τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα κτλ και μου έλεγε ότι ήταν παρεξήγηση. Εγώ βεβαίως δεν τον πίστευα και δεν ήθελα να τον ξαναδώ. Μέχρι που ήρθε έξω από το σπίτι μου και με ικέτευε να τον αφήσω να μου εξηγήσει, μέχρι και τα κλάματα έβαλε. Μου είπε ότι η πρώην του ήταν εκεί γιατί έχασε ένα δικό της άνθρωπο και ότι συναντήθηκαν τυχαία κτλ κτλ. Εγώ τότε έκανα το μεγαλύτερο λάθος και τον συγχώρεσα. Μου είχε δείξει από την αρχή της σχέσης μας ότι είναι ηθικός και ότι έχει αρχές. Αυτά είχα δει πάνω του και τον ερωτεύτηκα, γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά στις μέρες μας ήταν σπάνια. Τους τελευταίους τρεις μήνες εμένα μου είχαν συμβεί πολύ άσχημα πράγματα στη ζωή μου σε συνδυασμό με την απώλεια δύο πολύ αγαπημένων μου ανθρώπων. Όπως είναι φυσιολογικό εγώ δεν είχα καμία διάθεση και είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Αυτός έκανε κάποιες προσπάθειες να με βοηθήσει να ανέβει λίγο η ψυχολογία μου, αλλά εγώ τίποτα. Δεν του μιλούσα άσχημα αλλά δεν είχα όρεξη για να διασκεδάζω μαζί του. Μετά από λίγο καιρό μου λέει ότι με σιχάθηκε και να μην τον ξαναενοχλήσω. Με σιχάθηκε επειδή εγώ δεν ήμουν σε τρελά κέφια!!! Εγώ ένιωθα στην αρχή τύψεις που χωρίσαμε αλλά μετά είχα την υποψία ότι κάτι παράξενο είχε συμβει με την πρώην του.
Έκανα την κατινιά να φτιάξω λογαριασμό στο fb και να τον κάνω φίλο. Και τότε έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Ήταν γεμάτο το προφίλ του με φωτό μαζί με την άλλη κοπέλα, είχε παράλληλα σχέση μαζί της από τον Ιανουάριο. Εκείνη βεβαίως δεν έχει ιδέα ότι είχε παράλληλα σχέση και μαζί μου. Πλέον το μόνο που νιώθω για αυτό τον άνθρωπο είναι αηδία. Έλεγε τα ψέματα με τόση ευκολία, που μπορούσε να πείσει τους πάντες. Πως μπορούσε να κοροϊδεύει τόσο καλά δύο γυναίκες ταυτόχρονα; Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι βγήκε από πάνω και με χώρισε αυτός και εγώ η χαζή ένιωθα και τύψεις. Δεν του αξίζει να τον πάρω, να τον βρίσω και να του πω ότι τα ξέρω όλα; Δεν του αξίζει να μιλήσω στην κοπέλα αυτή και να της τα εξηγήσω όλα; Κρίμα δεν είναι να την κοροϊδεύει ακόμη; Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ άλλο μαζί του... Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη που σε κούρασα.

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν να πω ότι καιρό είχα να ακούσω ιστορία με κάποιον που κατάφερνε να έχει παράλληλες σχέσεις τόσο καιρό. Εντυπωσιακό (ναι, ξέρω ότι δεν σου αρέσει αυτό, αλλά είναι κάπως).
Βέβαια η ιστορία έχει δείξει ότι θα την πατήσεις κάποτε. Αργά ή γρήγορα - και σίγουρα πιο γρήγορα αν θέλεις να το παίζεις και μάγκας στα social media. Anyway δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά εσύ από εδώ και η αντίδρασή σου.

Κοίτα να δεις, οι σκέψεις σου δημιούργησαν μια σύγκρουση μέσα μου. Βλέπεις είμαι Σκορπιός και, όπως μου έχουν πει κάτι φίλες μου, είμαι και αρκετά εκδικητικός. Το έχει η φύση μου, δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα να πέφτουν κάτω.
Άρα με τη πρώτη σκέψη θα συμφωνούσα μαζί σου. Ναι, ξεφτίλισέ τον, να μάθει τι εστί βερίκοκο! Για να μην παίζει με τα συναισθήματα του άλλου. Να μάθει πως είναι να σε πληγώνουν. Και όχι με τηλέφωνα και μηνύματα, δημόσια να τον κάνεις ρόμπα να μην έχει που να κρυφτεί!
Ναι, αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη - και μάλλον πριν από καμιά δεκαετία αυτό θα έκανα σε κάποια που θα μου φερόταν έτσι.

Αλλά, μάλλον ωρίμασα με τα χρόνια (μπορεί και να γέρασα) και πλέον κάνω και δεύτερες σκέψεις. Κάπως πιο ώριμες. Άρα, κοίτα να δεις ποια είναι η συμβουλή μου:

Άστο. Το θέμα είναι που το έμαθες εσύ και ξέκοψες από μια fake κατάσταση. Ναι, του αξίζει να τον βρίσεις. Αξίζει να μάθει και η άλλη τι κουμάσι είναι ο "καλός" της. Αλλά το πιθανότερο είναι να βγεις στο τέλος εσύ η τρελή του χωριού. Η απογοητευμένη πρώην (αν είναι τόσο καλός στο ψέμα όσο μοιάζει, τότε μπορεί να το τουμπάρει και αυτό)!
Αυτή είναι η αλήθεια.

Τη σκαπούλαρες από αυτόν; Ε, προχώρα τη ζωή σου τώρα. Αλλαγή σελίδας. Έτσι και αλλιώς η εκδίκηση δεν φέρνει τόση χαρά όσο πιστεύουμε.

ΥΓ.: Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι φίλοι μου θα εντυπωσιαστούν με αυτή την ωριμότητά μου!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ