Και αν είσαι εθισμένος στο σεξ;

Ο Hank Moody (Californication) και ο Chuck Bass (Gossip Girl) θα έτριβαν τα χέρια τους -αν ήταν πραγματικοί- με αυτά τα νέα...

Διότι ο εθισμός στο σεξ βρίσκεται ένα μικροσκοπικό βηματάκι πριν αναγνωριστεί επισήμως ως ασθένεια στην ψυχιατρική. Και αν ο Hank και ο Chuck είναι ήρωες φανταστικοί υπάρχει και ο Tiger Woods και ο Charlie Sheen -ακόμα και ο ίδιος ο David Duchovny που υποδύεται τον Hank Moody και έχει πέσει θύμα της εν λόγω ασθένειας στο παρελθόν- και ένα σωρό ακόμα κύριοι που θα ευτυχήσουν με αυτή την παραδοχή φορτώνοντας τα λάθη τους και τις παρασπονδίες τους στην...ιατρική.

Ο Αμερικάνικος Οργανισμός Ψυχιατρικής βρίσκεται στα πρόθυρα του να συμπεριλάβει τον εθισμό στο σεξ στην ετήσια έκδοσή της με Διανοητικές και Ψυχικές Ασθένειες, τον επίσημο οδηγό της σύγχρονης ψυχιατρικής, αυτόν που δίνει τον κατάλογο με τις ταμπέλες, για να έχουν οι γιατροί να κολλάνε τις αντίστοιχες στους ασθενείς τους.

Ο σεξουαλικός εθισμός αναγνωρίζεται ως εθισμός ήδη και περιγράφεται ως αδυσώπητες σεξουαλικές ορμές εκτός ελέγχου αλλά τώρα είναι έτοιμος να πάρει προαγωγή και, εν καιρώ, να αποκτήσει και θεραπεία άμα λάχει.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ