Είχε παράλληλη σχέση, με παρακάλεσε για δεύτερη ευκαιρία και έκανε τα ίδια! Πώς γίνεται;

Είχε παράλληλη σχέση, με παρακάλεσε για δεύτερη ευκαιρία και έκανε τα ίδια! Πώς γίνεται;

Dr Love,

Σου είχα πει το πρόβλημά μου πριν από λίγο καιρό και για να ξέρεις, ακολούθησα τη συμβουλή σου.
Τελικά επικοινώνησε ο ίδιος μαζί μου για να μου πει ότι του λείπω κι ότι δεν μπορεί να με ξεχάσει. Εγώ τον έβρισα και του είπα ότι τα ξέρω όλα.

Αυτός στην αρχή με έβγαλε τρελή και μου είπε ότι έχω σοβαρό πρόβλημα. Επικοινώνησε μετά από δύο μέρες ξανά μαζί μου γιατί ήθελε να μου εξηγήσει, είπε. Παραδέχτηκε από μόνος του ότι είχε παράλληλη σχέση. Μου είπε ότι μόνο εμένα σκέφτεται, ότι μόνο εμένα θέλει και θα παρατήσει την κοπέλα του για να είναι μαζί μου, αν το θέλω.

Μου είπε ότι δεν μπορεί να με αφήσει γιατί με σκέφτεται συνέχεια, ότι φώναξε την κοπέλα του με το όνομά μου κτλ. Μου είπε επίσης ότι μπορώ να μιλήσω εγώ στην κοπέλα του αφού τα ξέρω όλα και ότι θέλει να το κάνω τώρα πια. Με ρώτησε μάλιστα γιατί δεν το έχω κάνει ακόμη.

Είναι σε κατάσταση λέει που δεν μπορεί να προβλέψει τις ίδιες του τις κινήσεις. Μου είπε ότι δεν είναι στο χαρακτήρα του να κοροϊδεύει τους ανθρώπους και αναρωτιόταν κιόλας πως έκανε κάτι τέτοιο!!!

Τον είχα κάνει σκουπίδι βέβαια και αυτός να κλαίει και να με παρακαλάει να του δώσω μια ακόμη ευκαιρία. Και στο τέλος μου λέει: δεν αντέχω να σε χάσω και να έρθω τώρα να σε πάρω να παντρευτούμε (ενώ έχει σχέση με την άλλη ακόμη!!!).

Λοιπόν τότε εγώ του λέω: "Σου δίνω μια εβδομάδα να χωρίσεις και θα σου δώσω δεύτερη ευκαιρία". Το είπα αυτό για να δω πως θα αντιδράσει.

Μετά από δύο μέρες πάλι με παίρνει και μου λέει ότι είπε στην κοπέλα του ότι δεν πάει άλλο και πρέπει να χωρίσουν. Εγώ δεν το πίστεψα αλλά δεν του είπα τίποτα, απλά ότι θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ.

Μπαίνω στο άλλο προφίλ στο facebook και την επόμενη μέρα ακριβώς υπήρχε post που έκαναν πλακίτσα μεταξύ τους. Τότε κι εγώ τον έστειλα στο διάολο και ηρέμησα, χωρίς βέβαια να παραδεχτεί ότι δεν χώρισε. Τώρα αυτός συνεχίζει κανονικά μαζί της και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πηγαίνει τα ταξιδάκια του μαζί της και πλέον τα βάζει και δημόσια στο facebook για να τα βλέπω και να εκνευρίζομαι. Είναι πολύ προκλητικός. Έτσι μου έρχεται να τον βρω και να του σπάσω το κεφάλι. Δε σέβεται ούτε το ότι δε μίλησα στην κοπέλα του, ούτε τίποτα. Γιατί το κάνει αυτό; Δεν ντρέπεται καθόλου;

Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι ήταν λάθος που δεν επικοινώνησα μαζί της για να της πω την αλήθεια. Από την άλλη όμως δεν ήθελα να μπλέξω περισσότερο και να διαλύσω και άλλο τη ζωή μου. Νιώθω και άσχημα γιατί είναι κρίμα και η άλλη κοπέλα, δεν έχω δικαίωμα να την πληγώσω.

Λογικά για να μην τη χωρίζει, θα την αγαπάει πραγματικά. Από την άλλη πως γίνεται να αγαπάς κάποια και να έχεις σχέση και με άλλη; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ... Για μένα προφανώς και δεν ένιωθε ποτέ του κάτι και μάλλον επικοινώνησε μαζί μου για να τον λυπηθώ και να μην τα πω όλα στην κοπέλα του...

Πως γίνεται ένας άνθρωπος να λέει τόσα ψέματα; Να τον βλέπεις να κλαίει και να σε παρακαλάει και να είναι και αυτό ψέματα; Δεν του αρκεί η μία κοπέλα; Γιατί να θέλει δύο ταυτόχρονα; Να πω ότι είναι και κανένας κούκλος, να το καταλάβω...

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και συγγνώμη αν σε κούρασα.

Αγαπητή φίλη,

Χαίρομαι που ακολούθησες τη συμβουλή μου. Όπως και χαίρομαι που δεν του έδωσες μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι ή δεν αλλάζουν ποτέ ή αλλάζουν πολύ αργά. Δεν άξιζε να επιστρέψεις σε αυτή τη σχέση, γιατί το σίγουρο είναι πως σύντομα θα είχατε τα ίδια.

Και πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσεις να είσαι έτσι κυρία με «Κ» κεφαλαίο. Μην ανακατευτείς και μην πέσεις χαμηλά. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα και η κοπέλα του θα καταλάβει με τι κόπανο έχει μπλέξει. Εκτός αν είναι iq ραδικού, οπότε ό,τι και να κάνεις δεν αλλάζει.

Όσο για τις απορίες σου, τώρα. Το να με ρωτάς «πώς γίνεται ένας άνθρωπος να λέει τόσα ψέματα» είναι σαν να με ρωτάς «γιατί η Γη γυρίζει». Δηλαδή δεν ξέρω την απάντηση, αλλά είναι κάτι σαν δεδομένο.
Έτσι είναι οι άνθρωποι καλό μου -αν βρουν την ευκαιρία θα γίνουν και ψεύτες και κόπανοι. Είναι λίγο στη φύση μας. (Δεν λέω για όλους, αλλά η πλειοψηφία αυτό δείχνει)

Και όχι. Ούτε την κοπέλα του αγαπάει ούτε με εσένα ήταν ερωτευμένος. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους και μόνο! Και πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι του χωριού και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς συνέπειες.
Δεν την χωρίζει γιατί φοβάται ότι θα μείνει μπουκάλα και όχι επειδή είναι φουλ στην αγάπη.

Απλά καιρός και για σένα να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου (αν δεν έχεις αλλάξει ήδη) και να προχωρήσεις.
Και ξέρεις, μακριά από τύπους σαν τον πρώην σου!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ