Σας λέει συνεχώς ότι είναι κουρασμένος; Βάλτε τα μεγάλα μέσα!

Σας λέει συνεχώς ότι είναι κουρασμένος; Βάλτε τα μεγάλα μέσα!

Αν ο σύντροφός σας έχει πέσει σε σεξουαλικό λήθαργο υπάρχει τρόπος να τον "ξυπνήσετε".

Μην τον αφήσετε να απέχει πολύ από τα ερωτικά του καθήκοντα. Ναι, μπορεί να είναι κουρασμένος, μπορεί να έχει πολύ δουλειά στο γραφείο, ή και η οικογένειά του να τον ρίχνει με τα διάφορα προβλήματα, αλλά μια υγιής ερωτική σχέση βασίζεται και στις στιγμές που μοιράζεστε στην κρεβατοκάμαρα... Αν έκανε ένα μικρό break από εσάς, βρήκαμε τους τρόπους να τον "αφυπνίσετε".

Μίλα του βρώμικα στο αυτί
Κατά προτίμηση πριν φύγει για τη δουλειά. Όλη τη μέρα θα σκέφτεται πώς θα σας αλλάξει τα φώτα στο κρεβάτι όταν επιστρέψει, Βέβαια, θα έχετε και... παράπλευρες απώλειες, αφού αυτό θα συμβεί και σε εσάς. Ερωτικές κινήσεις, όπως αυτή, βοηθούν να τονωθεί η ερωτική ενέργεια μεταξύ σας και να... εκτονωθεί το βράδυ.

• Αναφερθείτε τυχαία σε κάποιον διάσημο
Μια μικρή φαντασίωση με κάποιον star, στην οποία εκείνος δεν έχει ρόλο, μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να του προκαλέσει κύματα επιθυμίας. Δεν χρειάζεται να του πείτε ότι κάνατε σεξ μαζί του. Απλώς αναφέρετε ότι τον είδατε στον ύπνο σας. Ναι, είναι λίγο χαζό, αλλά παράλληλα ικανό να του ανάψει φωτιές, αφού δεν θα πιστέψει πως ήταν ένα αθώο όνειρο, από το οποίο ο Βrad Pitt, για παράδειγμα, ήταν περαστικός και εκείνος... ανύπαρκτος!

• Φιλί διαρκείας
Όταν τον φιλάτε τη στιγμή που κάποιος από τους δυο σας φεύγει, κρατήστε το φιλί μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω. Κοιτάξτε τον βαθιά στα μάτια και ξεκινήστε στην αρχή πολύ τρυφερά, απολαμβάνοντας σταδιακά την απαλότητα των χειλιών του, την υγρασία του στόματός του, τη δύναμη της γλώσσας του. Αισθανθείτε τον ηλεκτρισμό του φιλιού που θα κυριεύσει το κορμί σας. Να ξέρετε ότι είναι αμοιβαίο. Θα το καταλάβετε σε λίγες ώρες!

• Εμφανιστείτε μπροστά του με σέξι εσώρουχα
Αν φοράτε και τακούνια, ακόμη καλύτερα. Μια ξαφνική εικόνα σαν αυτή που βλέπει στα περιοδικά, αλλά αυτή τη φορά μπροστά του από εσάς, μπορεί να του κάνει ηλεκτροσόκ. Αλλά φροντίστε να είστε πολύ περιποιημένη. Τι να το κάνεις το καυτό εσώρουχο με το τακούνι όταν δεν έχετε κάνει πετικιούρ;