Τι να κάνω μαζι του; με απασχολέι το θέμα της απόστασης

Τι να κάνω μαζι του; με απασχολέι το θέμα της απόστασης

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα και από μένα... λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι η απόσταση... μεγάλη απόσταση! είμαι σε μια σχέση με ένα παιδί εδώ και έξι μήνες (αν θεωρείται σχέση, αλλά τέλος πάντων) και νιώθω πολύ ανασφαλής! Αρχικά, γνωριστήκαμε επειδή μέναμε στην ίδια πόλη. Όλα ήταν μια χαρά ,όμως σε ένα μήνα από τότε που ξεκινήσαμε την "σχέση μας" θα έφευγε για Ιταλία να σπουδάσει και έτσι και έγινε! Βέβαια, θεωρήσαμε ότι θα τελείωνε η σχέση μας εκεί όμως συνεχίσαμε να είμαστε μαζί. Ερχόταν μια φορά τον μήνα και με έβλεπε, αλλά τελικά μετακόμισα και εγώ! Και τώρα εγώ είμαι Αθήνα και αυτός Θεσσαλονίκη. Βρισκόμαστε βέβαια κάθε μήνα. Πέρα όμως από τις δυσκολίες συνεχίζουμε να είμαστε μαζί. Μου εχει πει ότι μ 'αγαπάει αλλά εγώ δεν τον εμπιστεύομαι και τόσο, γιατί δεν εχει και το καλύτερο παρελθόν! Νομίζω συνεχώς ότι μου λέει ψέματα και γενικά ζηλεύω πολύ. Δεν μου εχει δώσει δικαιώματα αλλά όσο να ναι άντρας είναι, και αυτό είναι δικαίωμα από μόνο του! Μήπως είναι όλα στο μυαλό μου και φταίει η απόσταση για τις αμφιβολίες μου ;

Η απάντηση του Queen.gr

Αυτό το τελευταίο ερώτημα δεν μπορώ να σου το απαντήσω εγώ, ούτε φυσικά και κάποιος άγνωστος. Δεν είδα, δεν γνωρίζω, δεν είμαι στο κεφάλι σου ούτε και στο δικό του και βασίζομαι στα δικά σου λόγια.

Από την άλλη, μια ερωτευμένη κοπέλα, έχει διαίσθηση και σίγουρα παρατηρεί τις λεπτομέρειες. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής απέναντί του και με όποιο αυτήν ακριβώς την αλήθεια σου, θα κοιτάξεις να κερδίσεις και τη δική του ειλικρίνεια σε ό, τι αφορά της σχέση σας.

Όπως και να έχει έχει μπει στο χορό και θα χορέψεις. Οι σχέσεις εξ' αποστάσεως έχουν πάντα τις ίδιες δυσκολίες. Δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για αυτού του είδους τις καταστάσεις. Τα πάντα είναι θέμα επιλογής. Επέλεξες να συνεχίσεις, οπότε αν θες να πας παρακάτω θα το παλέψεις. Αν όχι και τελικά αυτό σου κάνει κακό και δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς μπορείς να το λήξεις και να αρχίσεις να το ξεπερνάς για να πας παρακάτω κάποια στιγμή, σε μία σχέση χωρίς αυτή την προβληματική (ας το παραδεχτούμε) παράμετρο.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ