Έχω μια όμορφη σχέση αλλά με προβληματίζει το απωθημένο μου με έναν άλλο

Έχω μια όμορφη σχέση αλλά με προβληματίζει το απωθημένο μου με έναν άλλο

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αποφάσισα να σας γράψω κι εγώ γιατί έχω αρχίσει να προβληματίζομαι. Έχω μία σχέση εδώ και κάποιους μήνες που πάει καλα. Το αγόρι μου είναι όμορφο, με προσέχει, κάνει πράγματα και περνάμε χρόνο μαζί. Περνάω καλά, αλλά ενώ δεν φταίει κάτι δεν μπορώ να λειτουργήσω ερωτικά. Το παράξενο είναι πως στην αρχή λειτουργούσα. Δεν έχω πρόβλημα με τη διέγερση ήμουν μια χαρά με τις προηγούμενες σχέσεις μου. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει και ότι δεν τον θέλω.

Το θέμα είναι πως σε αυτό το αγόρι, έδωσα ευκαιρία ενώ ήμουν ερωτευμένη με άλλον με τον οποίο δεν έχει προχωρήσει λόγω τσακωμών. Και ο άλλος επίσης ήταν κολλημένος. Το θέμα είναι πως με τον άλλο- το απωθημένο μιας και ούτε τα είχαμε ούτε σεξ κάναμε- βλέπομαι τελευταία πολύ συχνά γιατί η αδερφή του παντρεύτηκε τον κολλητό μου. Έχουμε και οι δύο εξαιρετικά στενή σχέση με αυτά τα άτομα και καταλήγουμε μαζί συνεχώς.

Ενώ σκέφτομαι το αγόρι μου και με έχει βοηθήσει να το ξεπεράσω, το μυαλό μου συχνά τρέχει σε εκείνον και ψάχνω αφορμές να είμαι κοντά του. Από την άλλη ενώ έχω μάθει και μου έχει πει πράγματα (είχε φάει σκάλωμα μαζί μου), τραβιέται με την πρώην του και με μία άλλη. Αλλά ξερω πως και αυτός με βλέπει διαφορετικά. Φυσικά συνεχίζω με το φίλο μου, αλλά αγχώνομαι που δεν μ έρχεται ερωτικά να τελειώσω και αμέσως μετά το σεξ σκέφτομαι τον άλλον! Ο φίλος μου είναι για σπίτι που λένε... ο άλλος είναι σα να βγήκε από ταινία. Άγριο αρσενικό και δύσκολη περίπτωση... Είμαι χαζή;

Η απάντηση του Queen.gr

Εντύπωση μου κάνει που λαμβάνω τόσα γράμματα που λήγουν με ένα 'είμαι χαζή'; Αν συνεχίσεις να σου συμπεριφέρεαι σαν να είσαι χαζή, μπορεί και να είσαι. Δεν θέλω να σε αποπάρω αλλά μόνη σου κάθεσαι και σκέφτεσαι έναν άνθρωπο με τον οποίο το γλυκό δεν πέτυχε πολύ πριν κάνεις σχέση. Κάποιον με τον οποίο δεν τα πας καλά, όσο και να γουστάρεστε. Κάποιον που παίζει με την πρώην του, που τραβιέται με άλλες, μια δύσκολη περίπτωση... γενικότερα.

Έχεις μια σχέση που περιγράφεις ως όμορφη ένα ωραίο αγόρι που σε εκτιμά και προσπαθεί, κάποιον με τον οποίο έκανες σεξ κανονικά στην αρχή και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι ή να μην τον θες, σκέφτεσαι τον άλλον και δεν μπορείς να λειτουργήσεις.

Η χρησιμότητα του να σκέφτεσαι τον άλλον ποια είναι; Θα αλλάξει κάτι πιστεύεις; Θα σε ερωτευτεί και θα διορθωθεί και από πάνω; Δεν είναι απίθανο όπςω και το να πέσει αστεροειδής στη Γή, αλλά ειλικρινά: Με τις πιθανότητες θα παίζουμε;

Μεγάλο κορίτσι είσαι, καταλαβαίνεις. Εγώ σου είπα τι πιστεύω.