Σεξ με σεφ! 5 θανάσιμα "νόστιμοι" λόγοι για να τα φτιάξεις μαζί του

Σεξ με σεφ! 5 θανάσιμα "νόστιμοι" λόγοι για να τα φτιάξεις μαζί του

Και η φαντασία του δεν είναι το μόνο προσόν του.

Θέλουμε να μας εμπιστευτείς σε αυτό. Ένας άντρας με πάθος για ένα καλομαγειρεμένο φαγητό είναι ο σύγχρονος ιππότης πάνω στο λευκό άλογο! Το να έχεις σχέση με κάποιον που έχει τον τρόπο του μέσα στην κουζίνα είναι απλά ένα μεγάλο must do. Παρά τα όσα έχεις διαβάσει (ναι, μπορεί να είναι λίγο αυστηρός και συνεχώς να αλλάζει εργασιακό περιβάλλον) πρόκειται για έναν άντρα με την ανάγκη να ικανοποιήσει τις πιο απίθανες γαστρονομικές σου ορέξεις. Αυτό και μόνο θα βάλει κάθε άλλο υποψήφιο στο τέλος της λίστας σου.

Ορίστε λοιπόν οι 5 λόγοι για να τον βάλεις στην κουζίνα σου και στα άλλα δωμάτια...

1. Πέταξε τα κατσαρολικά σου!
Πες αντίο στις έτοιμες σούπες και στα fast food γιατί με έναν σεφ στο σπίτι ακόμα και τα αποφάγια του χτεσινού δείπνου που σου ετοίμασε θα είναι πεντανόστιμα. Οι σεφ είναι από τη φύση τους είναι δημιουργικοί και μπορούν να σου φτιάξουν το καλύτερο γεύμα με ότι έχεις στο ψυγείο σου. Ακόμα και να μην σου μαγειρέψει μην αγχώνεσαι μπορεί να σου φέρει το βράδυ ένα πιάτο 5 αστέρων από τη δουλειά.

2. Είναι το ίδιο παθιασμένοι στο κρεβάτι
Οι εξαντλητικές ώρες που δουλεύει και το high stress περιβάλλον στο οποίο εργάζεται στην πραγματικότητα βοηθάει την σεξουαλική του ζωή. Το να βλέπει σεξ, το να μιλάει για σεξ και το να κάνει σεξ είναι τα τρία αγαπημένα πράγματα του τύπου με το άσπρο σκουφί. Γιατί εμείς μπορεί μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να δούμε dvd εκείνος θέλει να διώξει την σωματική ένταση με άλλον τρόπο. Σύμφωνα με έναν φίλο σεφ "είναι πολύ καλοί εραστές γιατί είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τις αισθήσεις τους και έχουν αυξημένη την αίσθηση της "ευθύνης" για το τι θέλει ο σύντροφός τους".

3. Θα έχεις απεριόριστο χρόνο για σένα
Oι σεφ δεν έχουν και το πιο ελαστικό ωράριο και συνήθως απασχολούνται μέχρι αργά το βράδυ. Άρα αν σου αρέσει τις νύχτες να χαλαρώνεις με ένα ποτήρι κρασί μπροστά στη τηλεόραση ή να καλείς φίλες σου στο σπίτι ή να βγαίνεις μόνη σου αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Ο ελεύθερος χρόνος που θα σου προσφέρει θα κρατήσει τη φλόγα σας ζωντανή για πολύ καιρό. Η απουσία του (ειδικά αν τα καλοκαίρια μετακομίσει σε κάποιο ελληνικό νησί ή και σε άλλη χώρα για εκπαίδευση) θα φουντώσει την επιθυμία σου για εκείνον.

4. Είναι καλοί με τα χέρια τους
Φτιάχνουν τη ζύμη με τα χέρια τους, τυλίγουν δεκάδες sushi κάθε βράδυ, ανακατεύουν, απλώνουν! Σου αρκεί; Τα χέρια του είναι η δουλειά του και όταν πρόκειται για το έτερον τους ήμισυ ξέρει πότε να είναι απαλός και πότε να αυξήσει την ένταση.

5. Είναι sexy όσο δεν φαντάζεσαι
Όχι με την λερωμένη ποδιά, αλλά όταν τον βλέπεις σπίτι να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της κουζίνας. Η ανεξαρτησία που αποπνέει είναι σέξι. Πιθανόν είναι τελειομανής και ακόμα μεγαλύτερο bonus η φαντασία του, που είναι σίγουρο πως οργιάζει και στα άλλα δωμάτια.