Του είπα ότι έχω καθυστέρηση και με αγνοεί!

Του είπα ότι έχω καθυστέρηση και με αγνοεί!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΕΣΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΙΡΙΟΔΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΦΥΓΑ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Η απάντηση του Queen.gr

Η αλήθεια είναι πως έχεις εξ' αρχής όλες τις απαντήσεις μέσα στο μυαλό σου, Το ξέρεις, το ήξερες πιστεύω και να που το λες και μόνη σου.

Όταν κάτι πάει, απλά κυλάει- δεν χρειάζεται να πιέσεις κάποιον τόσο πολύ για να σου παραδεχτεί πως δεν είναι για σχέση.

Το 'αν έκανα σχέση θα έκανα μαζί σου' η αλήθεια είναι πως δεν υφίσταται. Σαφώς και μπορεί ένας άνθρωπος να είναι σε κακή φάση και να μην μπορεί να βάλει κάποιον στη ζωή του, αλλά το λέει εξ' αρχής.

Εκείνος θέλει ελεύθερα πράγματα χωρίς πίεση, δεσμεύσεις και καβγάδες. Θέλει να περνάει καλά και ήρεμα αλλά χαλαρά. Εσένα δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου. Το να μη θες να το δεχτείς και να αισθάνεσαι πως θα αλλάξει κάτι στο μέλλον , θα του γυρίσει το μυαλό και θα σε ερωτευτεί- είναι νορμάλ αλλά ρομαντικό από τη στιγμή που ξέρεις πού μπλέκεις.

Το θέμα είναι άλλο τώρα. Όταν είμαστε σε free καταστάσεις (και γενικά δλδ αλλά ένα παραπάνω σε αυτή τη φάση) προσέχουμε. Αν όντως έχεις καθυστέρηση και υπάρχει αιτία, δες το πρώτα σε γιατρό ή με ένα τεστ (αν δεν σου έχει εμφανιστεί περίοδος ακόμη) και μετά πες του ό, τι είναι. Το θέμα είναι πως σε ανησυχεί το ότι δεν σου δίνει σημασία πιο πολύ κι από την καθυστέρηση. Δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται μαζί σου. Σου ξεκαθάρισε πως δεν έχετε κάτι.

Αν χτύπα ξύλο όντως έχει προκύψει σοβαρός λόγος, η ευθύνη είναι μεν κοινή, αλλά δεν μπορείς να εκβιάσεις το ενδιαφέρον του προς εσένα με κανέναν τρόπο.

Όλα αυτά τα εκλαμβάνει ως πίεση και με γνώμωνα το ότι ήδη δεν θέλει να μπει σε σχέση δεν νομίζω να τον κερδίζεις, απλά τον χάνεις περισσότερο. Τον ήδη χαμένο.

*Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό η καθυστέρηση.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ