Οδηγός επιβίωσης ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου: 7 τρόποι να μην καλέσετε τον πρώην

Οδηγός επιβίωσης ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου: 7 τρόποι να μην καλέσετε τον πρώην

Δείξτε χαρακτήρα και μην λυγίσετε. Μια συνηθισμένη μέρα είναι και αυτή.

Όπου και να σταθείς μια καρδιά θα την δεις. Είτε σε μορφή μπαλονιού είτε σε μορφή ανθοδέσμης εδώ για βενζίνη πήγα και ο κύριος μαζί με την απόδειξη μου έδωσε muffin σοκολατένιο με τρεις μικρές καρδιές, για να μου ευχηθεί χρόνια πολλά!

Ε, αγαπητή αναγνώστρια έχεις δίκιο πώς να αντισταθείς και να μην πάρεις στο τηλέφωνο τον πρώην; Αλλά πρέπει να κάνουμε αντίσταση! Μην λυγίσεις! Μια μέρα είναι και αυτή, θα περάσει!

Επειδή, λοιπόν, σε νοιαζόμαστε και ξέρουμε καλύτερα από εσένα, ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που θα σε αγαπήσει και θα τον αγαπήσεις παράφορα (σ.σ απλά ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα), μέχρι να έρθει ο ιππότης με τον άσπρο άλογος δες 7 τρόπους με τους οποίους θα αποφύγεις να έχεις την οποιαδήποτε επαφή με τον ιππότη εκείνο (σ.σ πρώην) που τσάμπα την φορά τη στολή του.

1. Διαγράψτε το τηλέφωνό του. Το να του αλλάξεις το όνομα στην κλήση τύπου, γάιδαρος, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό με το να διαγράψεις εντελώς το τηλέφωνό του από τις επαφές. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρεις τηλέφωνο.
2. Κάντε τον unfriend στο facebook. Έτσι δεν θα βλέπετε τι ποστάρει και πιστέψτε με αυτό είναι λυτρωτικό. Βγείτε από τα κοινά group που είστε. Καταργήστε επίσης όλους τους δικούς του ανθρώπους. Σας ακούγεται περίεργο αλλά είναι το σωστό.
3. Κατεβάστε την εφαρμογή kill switch. Η συγκεκριμένη εφαρμογή διαγράφει οτιδήποτε έχετε στο facebook σχετικά με τον πρώην σας (φωτογραφίες, μηνύματα) επίσης τα έσοδα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό.
4. Ξεφορτωθείτε τα δώρα του. Μπορείτε να τα πουλήσετε μέσω ίντερνετ. Κάμια φορά αυτές οι αναμνήσεις δεν μας κάνουν πολύ καλό. Μπορείτε επίσης να τα δωρίσετε σε κάποιον που θα τα χαρεί...
5. Καθαρίστε το λογαριασμό του instagram. Όλες αυτές οι χαρούμενες στιγμές που αποτυπώθηκαν σε μια φωτογραφία ανήκουν πια στο παρελθόν. Επίσης πια είστε ελεύθερες αν κάποιος θέλει να σας προσεγγίσει δεν θα το κάνει αν βλέπει φωτογραφίες σας αγκαλιά με έναν άνδρα.
6. Αγοράστε καινούργιες πιτζάμες. Μπορεί να τις λάτρευε και να σας έκανε μεγάλες αγκαλιές με αυτές αλλά πάν πια αυτά. Πάρτε καινούργιες και πιο sexy
7. Τέλος, μην φοράτε εκείνο το πολύ κοντό φόρεμα που τον έκανε... αγρίμι ! Βάλτε αυτά που επιτέλους αρέσουν σε εσάς!

Μετά από όλα αυτά αν τον πάρετε τηλέφωνο τότε τι να σας πω;

Διαβάστε επίσης:

Single ή δεσμευμένη: Εναλλακτικές προτάσεις για να περάσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

LoveCorner: Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη ενός online sex shop και φυσικά... κάναμε ψώνια