Το αγόρι μου δείχνει ότι με θέλει αλλά έχω την εντύπωση ότι τον απασχολεί άλλη!

Το αγόρι μου δείχνει ότι με θέλει αλλά έχω την εντύπωση ότι τον απασχολεί άλλη!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Kalhspera...katarxas eimai polu mperdemenh me to agori mou...eimaste mazi peripou 4 mhnes...sunantiwmaste kathe savvato gia to logo oti oi goneis mou den me afhnoun na vgainw kathe mera.Telos pantwm am mpw sto thema...to agori mou par'oti vlepomaste opws eipa kai prin mia fora tn evdomada mou deixnei oti exei arxisei na me agapaeii afou mia fora pou hthela na xwrisoume eklaige giati den to hthele me tipota auto...polles fores omws vlepw oti sto facebook koinopoiei pragmata pou exoun na kanoun me kapoia allh...ths afierwnei tragoudia anevazei status me filous tou milwntas gia apostash metaksu twn sxesewn...mallon mas thelei k tis 2 den nomizw na to kanei gia na zhlepsw giati to kanei suxna...mou leei pws magapaei alla den kserw ti na prwtopistepsw...dwste mou mia sumvoulh ton thelw mono diko mou den thelw na milaei gia alles...TI NA KANWW :(

Η απάντηση του Queen.gr

Δε μας τα λες καλά φίλη μου!

Για να φτάσεις στο σημείο να έχεις καταλάβει πως σκέφτεται κάποια άλλη και της αφιερώνει πραγματα φανερά και να μας το λες, πάει να πει πως είναι πιο εμφανές ακόμη. Κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί χαζός, από τη στιγμή που είναι σε θέση να διακρίνει κάποια πράγματα.

Κατ'αρχάς να ξεκινήσω όπςω κι εσύ. Είστε μαζί μόνο 4 μήνες. Σε αυτό αν υπολογίσουμε πως βρίσκεστε μία φορά την εβδομάδα, ουσιαστικά καταλήγουμε πως είστε μαζί περίπου ένα μήνα! Ουσιαστικά. Αν είχατε μια νορμάλ σχέση για τουλάχιστον 8 μήνες, συχνής επαφής, θα σου έλεγα πως ναι, ίσως και να σε αγαπάει. Λέμε τώρα! Αυτό που βιώνει τώρα, λογικά δεν είναι παρά ένας ενθουσιασμός. Το να κλαίει επειδή του είπες να χωρίσετε είναι κάπως υπερβολικό νομίζω.

Το ότι έχει σχέση μαζί σου και αφιερώνει κομμάτια αλλού, δεν είναι όμορφο. Δείχνει μια έλειψη σεβασμού το λιγότερο. Αν δεν το κάνει για να ζηλέψεις (που και πάλι δεν υπάρχει δικαιολογία), πάει να πει πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα δικά σου συναισθήματα. Μα καθόλου.

Είναι δυνατόν να έχει κάποιος σχέση με έναν άνθρωπο και να ποστάρει συνεχώς για άλλον; Αν το έκανες εσύ πώς θα ένιωθε. Είναι σαν να μην νοιάζεται και για εκείνον να είσαι απλά το δεκανίκι. Αυτό που τον κρατά όσο του λείπει κάτι άλλο. Μία ενασχόληση. Το θες αυτό από τη ζωή σου; Για σκέψου. Μάλλον θα πρέπει να του μιλήσεις. Χωρίς παράπονα και φωνές. Μια καλή λύση θα ήταν να του πεις πως σε έχει κουράσει αυτό που βλέπεις και θες να χωρίσετε. Χωρίς κλάματα. Πως από τη στιγμή που εκείνος δεν αποφασίζει από μόνος του να σταματήσει έστω αυτή τη συπεριφορά που σας εκθέτει και τους δύο, σταματάς εσύ τη σχέση σας. Να δούμε αν θα προσπαθήσει να το αλλάξει όλο αυτό. Μην το πεις απλά σαν απειλή όμως, θα πρέπει όντως να κατανοείς πρώτα τις δικές σου ανάγκες και πόσο θίγεσαι εσύ μέσα από όλο αυτό. Αν εκείνος χρειάζεται μια "σχέση-πατερίτσα", ας μην είσαι εσύ αυτή που θα την κρατάει.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ