Όσο ήμασταν μαζί είχε παράλληλη σχέση με την πρώην του. Λέει θα χωρίσει μα δεν το κάνει!

Όσο ήμασταν μαζί είχε παράλληλη σχέση με την πρώην του. Λέει θα χωρίσει μα δεν το κάνει!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,
Αποφάσισα κι εγώ να σου στείλω γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Ήμουν με κάποιον για ένα χρόνο. Αυτός είναι 30 και εγώ 26. Όσο καιρό ήμασταν μαζί αυτός είχε παράλληλα σχέση με κάποια άλλη, χωρίς εγώ βέβαια να το γνωρίζω. Με αυτή την κοπέλα ήταν έξι χρόνια μαζί, χώρισαν για 1,5 χρόνο και λίγο πριν κάνουμε σχέση ήταν και πάλι μαζί μετά από κίνηση που έκανε η κοπέλα αυτή. Εμένα με κυνηγούσε αρκετό καιρό πριν να είναι ξανά με αυτή την κοπέλα. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία μέχρι να κάνει σχέση, τότε χάθηκε ξαφνικά για δύο εβδομάδες και μετά με πήρε να μου πει ότι κάτι οικογενειακό είχε συμβεί και ότι με θέλει. Τέλος πάντων ήμουν ερωτευμένη μαζί του και κάναμε σχέση. Όλα ήταν μια χαρά, ταιριάζαμε πολύ. Το έπαιζε τόσο καλά όμως και με τις δυο μας που δεν είχα καταλάβει κάτι. Βέβαια είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έβλεπα διάφορα like στο facebook από την άλλη κοπέλα. Εμένα δε με είχε φίλη στο facebook, τον ρωτούσα για αυτό και μου έβρισκε χίλιες δυο δικαιολογίες. Μέχρι που είχα πλέον σοβαρές αποδείξεις ότι είχε σχέση. Του το είπα και με έβγαλε τρελή. Έμεινα περίπου δύο μήνες μόνη μου και μετά γνώρισα ένα παιδί. Εγώ τον άλλο δεν τον είχα ξεπεράσει αλλά ήμουν τόσο πληγωμένη που ήθελα να προχωρίσω για να τον ξεχάσω. Άρχισα να βγαίνω με αυτό το παιδί μέχρι που το έμαθε ο άλλος. Και τότε επιστρέφει. Μου είπε ότι όντως είχε σχέση και ότι έκανε λάθος. Είπε επίσης ότι μόνο εμένα θέλει και ότι με την άλλη είναι μαζί λόγω συνήθειας. Μου είπε ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί. Με παίρνει μετά από λίγες μέρες και μου λέει ότι χώρισε. Βγήκα μαζί του δυο φορές και μετά μαθαίνω πάλι ότι όντως δε χώρισε!!! Περνάει λίγος καιρός και αρχίζει πάλι να με παρακαλάει ότι αυτή τη φορά χώρισε στα αλήθεια και ότι με θέλει σαν τρελός. Κάνει πράγματα, προσπαθεί να μου αλλάξει γνώμη. Ήρθε αρκετές φορές έξω από το σπίτι μου, μέχρι και έξω από τη δουλειά μου με περίμενε και με παρακαλούσε. Κλαίει και μου λέει ότι άλλαξε. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν αντέχω να πληγωθώ πάλι. Γιατί πολλές φορές έκλαψε, ακόμη και αυτό ήταν ψεύτικο. Το θέμα είναι ότι τον θέλω πολύ και δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Μου λέει ότι χώρισε αλλά εγώ ακόμη βλέπω like από την πρώην του. Μου λέει απλά ότι εκείνη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και ότι αυτός δεν της έχει αφήσει περιθώριο για να είναι ξανά μαζί. Τότε γιατί δεν τη διαγράφει και να προσθέσει εμένα στο fb; Η απάντηση που μου δίνει είναι ότι δε θέλει να την πληγώσει γιατί της είχε μιλήσει κάποια στιγμή για μένα. Αξίζει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία ή θα κάνει πάλι τα ίδια; Φαίνεται ότι με την άλλη κοπέλα δεν μπορεί να δώσει ένα οριστικό τέλος. Είναι το σιγουράκι του και δε θέλει να το χάσει ή είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της που δεν μπορεί να το ξεκόψει; Από εμένα τι θέλει; Λέει ότι μόνο εγώ τον καλύπτω σωματικά και ψυχικά και ότι δεν έχει νιώσει ποτέ έτσι για καμιά κοπέλα. Τότε γιατί μου συμπεριφέρθηκε έτσι; Τι με συμβουλεύεις να κάνω;

Η απάντηση του Queen.gr

Δε θα πω πολλά. Δεν χρειάζεται νομίζω μιας και είναι ξεκάθαρο. Δεν πρόκειται να αλλάξει και το μόνο σίγουρο είναι πως όσο και αν ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι τον θες, σίγουρα καμιά γυναίκα, ούτε καν η πρώην/νυν του δεν τον θέλει δίπλα της γνωρίζοντας τι κάνει. Σε κυνηγάει για να πάρει επιβεβαίωση επειδή δεν πέτυχε το παιχνιδάκι του και δεν σε έχει. Είτε είναι ερωτευμένος (χαχαχαχα) μαζί της και δεν μπορεί να ξεκολλήσει, είτε την κρατάει επειδή είναι το σιγουράκι του, αυτό που κάνει είναι γελοίο, το λιγότερο.

Τι νομίζεις πως θα αλλάξει; Για να πειστείς (που ποτέ δεν πρέπει να πειστείς από τις πράξεις του) θα έπρεπε να έχει χωρίσει και ξεκαθαρίσει φανερά. Να τα έχει ήδη αλλάξει όλα. Μόνο λόγια ακούς και πράξη καμία. Και τι λόγια; Ψεύτικα. Αυτά που σου λέει για εκείνη είναι στάνταρ βλακείες και δκαιολογίες. Πραγματικά δεν ξενερώνεις μαζί του που είναι τόσο μα τόσο ηλίθιος και χαζός που αδυνατεί να καταλάβει πως βλέπεις ότι σου λέει ψέματα μέσα στα μούτρα σου; Καμία λογική γυναίκα δεν θα τον έπαιρνε στα σοβαρά. Εκτός κι αν εσύ είσαι πιο χαζή από εκείνον (στ' αλήθεια πρέπει να είναι πολύ "τελευταίος" για να πουλάει τέτοιες αστείες δικαιολογίες), που του φαίνεται λογικό να σου τα λέει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Διάλεξε την απάντησή σου προσεκτικά. Τις ερωτήσεις που έπρεπε, σου τις έκανα.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ