Πόσο μούσι να αντέξουμε αγόρια; ‘Ελεος!

Πόσο μούσι να αντέξουμε αγόρια; ‘Ελεος!

Το brutal δεν βρίσκεται στις... τρίχες

Ξημερώνει Κυριακή με μπουμπουνητά, βροχή μέχρι και χαλάζι! Λες με τη κολλητή σου δεν πάμε για καφεδάκι να δούμε θάλασσα, να χαλαρώσουμε και να... χαζέψουμε;

Βάζεις κάτι πρόχειρο, τύπου τζιν, κολάν, μια μπλούζα και έξω από το σπίτι. Βάψιμο; Ούτε που το συζητάς Κυριακάτικα. Μια πούδρα, λίγο ρουζ και άρωμα, είναι τα απολύτως απαραίτητα.

Με τα πολλά φτάνεις στα νότια προάστια. Βρίσκεις το καφέ που σου αρμόζει, παραγγέλνεις τον καφέ σου και αφού μιλάτε, μιλάτε, λέτε κι άλλα με την κολλητή, χωρίς να το θες αρχίζεις το... χάζεμα.

Νο1. Ατσαλάκωτος και μουσάτος: Φορά παπούτσι λες και έχει βγει τώρα από τη βιτρίνα, παντελόνι κολλαρισμένο, πουκάμισο που έχει σιδερωθεί σε καθαριστήριο, πουλοβεράκι του κουτιού, γυαλιά ηλίου και βέβαια έχει μούσια. Ο συγκεκριμένος είναι προς το ξανθό.

Νο2. Χαλαρός και μουσάτος: Φορά φορμίτσα, αθλητικό του κουτιού, t-shirt, χρυσό ρολόι, γυαλιά ηλίου και βέβαια έχει μούσια. Ο συγκεκριμένος προς το μελαχρινό και σπρώχνει καρότσι.

Νο3. Μόλις ξύπνησα και μουσάτος: Φορά φόρμα που έχει ξεφτίσει από κάτω, starακια λίγο dirty, t-shirt, το μάτι δεν ανοίγει και βέβαια τα μούσια, μούσια. Ο συγκεκριμένος πολύ μελαχρινός.

Και βέβαια υπήρχαν και άλλοι Νο4, Νο5, Νο6, Νο7 και ακόμα περισσότεροι γιατί το μαγαζί είχε πολύ κόσμο, με τη μόνη διαφορά ότι νόμιζες ότι τα δίδυμα, τρίδυμα, τετράδυμα και πεντάδυμα βγήκαν όλοι μαζί συνεννοημένοι στον ίδιο χώρο.

Νομίζω αρχικά ότι φταίνε οι φακοί, νομίζω ότι η αϋπνία με έχει πειράξει αλλά σας το ορκίζομαι ότι και στο πιο δίπλα μαγαζί που πήγαμε για φαγητό οι κλώνοι πολλαπλασιάστηκαν. Από τον σερβιτόρο, μέχρι τον chef και τον πελάτη!

Καταλαβαίνω ότι είναι μόδα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να κόβει λίγο από το πάχος, καταλαβαίνω ότι μπορεί να βαριούνται να ξυρίζονται, να τους έχουν πει ότι το γουστάρουμε και τους κάνει πιο... άνδρες. Έλεος βρε αγόρια όμως, το brutal δεν κρύβεται στις τρίχες.

Οι τρίχες δεν σας κάνουν πιο αντρουά. Αφήστε δε που μου θυμίζει εκείνη την εποχή που όλοι ξύριζαν τα κεφάλια και λαμποκοπούσαν! Και το σημαντικότερο, κανένας δεν σου μένει στη μνήμη, γιατί κανείς δεν έχει τον δικό του τύπο. Οι περισσότεροι, μάλιστα, μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από σελίδες περιοδικού μόδας, όλοι τους καρμπόν.

Συγκεντρωθείτε, οι γυναίκες θέλουμε τους άνδρες, άνδρες με τα όλα τους. Ας είναι και τσαλακωμένοι δεν έγινε και τίποτα, και αν το μούσι δεν είναι σαν του μοντέλου της φωτογραφίας και πάλι μας κάνει, αρκεί να μπορούμε να τους διακρίνουμε και να μην βλέπουμε παντού κλώνους!

Αυτά από μένα....