Μου αρέσει ο πρώην της κολλητής μου, αλλά δεν ξέρω πως να τον πλησιάσω.

Μου αρέσει ο πρώην της κολλητής μου, αλλά δεν ξέρω πως να τον πλησιάσω.

Γεια σας,

Μου αρέσει ο πρώην της κολλητής μου. Έχουν χωρίσει και πλέον και δεν την ενδιαφέρει με αυτόν τον τρόπο. Εγώ αυτό το παιδί δεν το γνωρίζω, γιατί όταν ήταν με την φίλη μου δεν κάναμε παρέα και τώρα που τα ξαναβρήκαμε έχουν χωρίσει. Άρα υπάρχει το θετικό οτι δεν με ξέρει σαν φίλη της πρώην του. Δεν ξέρω όμως πως να τον γνωρίσω για να προχωρήσει. Είχα σκεφτεί να τον πάρω τηλέφωνο διότι εχω το νούμερο του αλλά δεν ξέρω, εσείς τι λέτε; Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια στο τι να κάνω για να τον γνωρίσω και πως να τον πλησιάσω!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας ευχόμενη να είναι γρήγορη!


Αγαπητή φίλη,

Εκεί που λες ότι είναι μια ωραία μέρα και τίποτα δεν μπορεί να σου κάψει το μυαλό, έρχεται το γράμμα σου και με αφήνει με το στόμα ανοικτό. Αλοιφή σκέτη. Άγαλμα. Γιατί, διαβάζοντάς το, δεν ήξερα από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Δεν ήξερα τι να σου πρωτοπώ.
Αλλά κατάφερα να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά και λέω να ξεκινήσω με μια απορία μου...

Sorry, αλλά αν δεν τον ξέρεις τον τύπο, τότε πως... ξέρεις ότι σου αρέσει και χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια; Μου το έκαψες το μυαλό λίγο.
Άσε που είσαι και χαρούμενη ότι «υπάρχει το θετικό οτι δεν με ξέρει σαν φίλη της πρώην του». Ok, δεν το ξέρει. Δεν θα το μάθει δηλαδή αν τον γνωρίσεις και αρχίσεις να βγαίνετε; Και μετά ε; Θα είστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Δεν συζητάω καν ότι σκέφτηκες να τον πάρεις τηλέφωνο, επειδή έχεις το νούμερό του, προφανώς από την κολλητή σου. Ή μήπως το πήρες στη λούφα; Και τι θα του πεις; «Ε, δεν με ξέρεις, αλλά εγώ σε ξέρω και κάπως, με έναν μαγικό τρόπο, μπορεί από τους εξωγήινους, να βρήκα το νούμερό σου και είπα να δω τι κάνεις»; Το λες και «η τρελή του χωριού», την όλη φάση. Καταπληκτικό σχέδιο! Μοναδικό! Τέλειο! (Το ξέρεις ότι ειρωνεύομαι ε;)
Αλλά μάλλον δεν σε απασχολούν και τόσο όλα αυτά ε; Και θέλεις την γνώμη μου ε; Για να δούμε...

Αν θέλεις να είσαι ok και με τον εαυτό σου και με την κολλητή σου, πες στην καλύτερή σου φίλη πώς νιώθεις για τον πρώην σου κι αν δεν έχει πρόβλημα ας σου κάνει αυτή το κονέ. Αφού έχεις την άκρη, καλύτερα είναι να πας έτσι.
Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν θα τα κάνεις χάλια με την κολλητή σου. Εκτός αν δεν είναι και τόσο «κολλητή». Άρα έτσι μου επιβεβαιώνεις για μια ακόμη φορά τη θεωρία για τις σχέσεις φιλίας ανάμεσα στις γυναίκες.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ