Θέλω να ηρεμήσεις! 15 πραγματικοί λόγοι που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πρώην του

Θέλω να ηρεμήσεις! 15 πραγματικοί λόγοι που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πρώην του

Ήρθε η στιγμή να διώξεις το φάντασμα της

1. Γιατί εκείνος δεν σε συγκρίνει μαζί της. Εσύ συγκρίνεις διαρκώς το καλό σου με τους πρώην σου; Όχι, σωστά; Γιατί να το κάνει αυτός λοιπόν;

2. Γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν. Δεν είχαν την τέλεια σχέση, δεν ήταν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, δεν έζησαν τον απόλυτο έρωτα... γιατί αν ήταν έτσι δεν θα είχαν αποφασίσει να το διαλύσουν.

3. Γιατί η πρώην του έχει προχωρήσει τη ζωή της. Δεν τον ενοχλεί διαρκώς. Δεν του στέλνει μηνύματα διαρκώς. Πιθανότατα έχει κάνει άλλες σχέσεις μετά από τον δικό σου και έχει προχωρήσει συναισθηματικά. Ακόμα κι αν δεν είναι τώρα σε σχέση δεν σημαίνει ότι θέλει πίσω τον δικό σου.

4. Γιατί και ο φίλος σου προχώρησε με τη ζωή του. Και αυτό το συμπεραίνουμε γιατί είναι μαζί σου! Αν δεν ήθελε να είναι μαζί σου δεν θα έμπαινε σε σχέση μαζί σου.

5. Γιατί μιλάνε σπάνια στο τηλέφωνο και όταν μιλάνε είναι περισσότερο για να πουν τα νέα τους. Μιλάνε για τη δουλειά τους, για κάποιους κοινούς φίλους Τίποτα το ενδιαφέρον. Μην φανταστείς αναβίωση του "The Notebook".

6.Mιλάει για εκείνη τόσο για να μην νομίσεις ότι έχει να κρύψει κάτι, αλλά όχι τόσο πολύ για να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά του. Υπάρχει μια ιδανική ποσότητα για να μιλάς για τον πρώην σου και είναι ακριβώς αυτό που σου περιέγραψα.

7. Γιατί κάνει μικρά, τρυφερά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να σου δείξει ότι σε θέλει. Όπως το να σου στείλει μήνυμα μετά το meeting στη δουλειά ή να σε πάρει τηλέφωνο για να δει πως είσαι. Και σου τηλεφωνεί πάντα πριν κοιμηθεί. Και πολλά μικρά ακόμη πράγματα που επιβεβαιώνουν ότι σε σκέφτεται.

8. Γιατί δεν κρύβει τη σχέση σας από κανέναν – συμπεριλαμβανομένης της πρώην του και είναι περήφανος που είσαι το κορίτσι του. Βέβαια και δεν δίνει στην πρώην του όλες τις πληροφορίες για τη σχέση σας. Ποιος το κάνει άλλωστε; Δεν προσποιείται όμως τον ελεύθερο όταν της μιλάει.

9. Γιατί έχει επιλέξει να είναι μαζί σου. Θα μπορούσε να είναι ακόμα μαζί της. Ή να είναι ελεύθερος ή να κάνει σεξ με άλλα κορίτσια. Δεν τα κάνει αυτά γιατί θέλει ΕΣΕΝΑ.

10. Γιατί η πρώην του δεν είναι παρούσα στη σχέση σας και βασικά αγχώνεσαι για ένα φάντασμα. Μόνη σου δημιουργείς σενάρια και μόνη σου το κάνεις θέμα. Sorry.

11. Γιατί σου έχει απαντήσει με ειλικρίνεια όλες τις ερωτήσεις σου για τις προηγούμενες σχέσεις του. Ακόμα και σε αυτές που δεν ήθελες να ακούσεις την απάντηση.

12. Γιατί η πλειοψηφία των πρώην του είναι λογικές, σοβαρές κοπέλες που δεν έχουν στόχο να στον κλέψουν.

13. Γιατί εκείνος αντιμετωπίζει τους πρώην σου με υγιές, λογικό τρόπο. Και πρέπει να τον εμπιστεύεσαι όσο και αυτός.

14. Γιατί σε ενημερώνει αν την συνάντησε τυχαία ή αν μίλησαν στο τηλέφωνο. Μίλησαν πέντε λεπτά στην τράπεζα και δεν έκαναν αξέχαστο σεξ μπροστά στον κόσμο!

15. Δεν αναφέρεται στη σχέση τους εκτός κι αν την αναφέρεις εσύ. Δεν χρειάζεται να του την θυμίζεις διαρκώς. Εσύ θα χάσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Ξέρουμε ότι το θες! 10 λόγοι που πρέπει (επιτέλους) να του ζητήσεις να βγείτε