Μου είπε πολλά ψέματα, χωρίσαμε, αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Τι να κάνω;

Μου είπε πολλά ψέματα, χωρίσαμε, αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Έχουν περάσει περίπου δυο εβδομάδες που χώρισα(οριστικά απο οτι φαίνεται). Θεωρώ δεδομένο οτι δεν θα ξεκολλήσω απο αυτόν γιατί τον βλέπω συνεχεία, μένουμε στο ίδιο μέρος.
Aυτός ο άνθρωπος με έχει πληγώσει απίστευτα, γιατι τον ενα χρονο που ήμασταν μαζι έμαθα οτι τα ειχε και με μια άλλη κοπέλα ταυτόχρονα και οσο περνούσε ο καιρός μάθαινα και περισσότερα για το αμαρτωλό παρελθόν του και το ποσες κοπέλες πριν απο εμένα εχει κοροϊδέψει.
Οτι και να γινόταν πάντα τα ξανα βρίσκαμε και ας ήξερα οτι ήταν λάθος με τοσα που μου ειχε κανει. Μετα το χωρισμό μας χάσαμε τελείως επαφή.Λεει σε ενα κοινό μας φίλο οτι του είμαι αδιάφορη πλέον. Απορώ πως γίνετε αυτο μετα απο ενα χρονο σχέσης.
Δεν ξερω τι να κανω. Απο την μια ειναι λαθος μου να συνεχίσω να ασχολουμαι γιατι εχω φαει τοσο ψέμα και πόνο, απο την άλλη ομως και να πάρω απόφαση να ξεκολλήσω οσο τον βλέπω θα αναστατωνομαι.

Αγαπητή φίλη,

Sorry που θα στο πω έτσι, αλλά και εσύ είσαι "τραβάτε με κι ας κλαίω". Έλα, μην κάνεις μούτρα, το ξέρεις ότι αυτή είναι η αλήθεια. Και γιατί στο λέω αυτό;
Μα καλό μου, είναι δυνατόν από τη μία να μου λες πόσα ψέματα σου έχει πει και πόσο σε πλήγωσε κι από την άλλη να σκας γιατί πλέον του είσαι αδιάφορη; Ε, sorry και πάλι, αλλά αυτός είναι ο ορισμός του "τραβάτε με κι ας κλαίω".

Και πλέον αναρωτιέσαι τι να κάνεις;
Τα πράγματα είναι απλά. Όχι εύκολα, αλλά σίγουρα απλά.
Από την ώρα που ξέρεις ότι σου λέει ψέματα και σε έχει πληγώσει πολύ, καλό είναι να το πάρεις απόφαση και να μην μπλέξεις και πάλι μαζί του. Αφού γνωρίζεις ότι είναι λάθος, γιατί να ασχοληθείς ξανά με αυτόν τον άνθρωπο; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αδιαφορήσεις. Ακόμα κι αν τον πετυχαίνεις στο δρόμο δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει - ή τουλάχιστον να δείχνεις πως δεν σε ενδιαφέρει.

Όσο για το πότε θα σταματήσεις να αναστατώνεσαι; Με τον καιρό φίλη μου, με τον καιρό. Κλισέ, αλλά με μεγάλη δόση αλήθειας!