Με τον φίλο μου δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και συνεχώς τσακωνόμαστε. Τι να κάνω;

Με τον φίλο μου δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και συνεχώς τσακωνόμαστε. Τι να κάνω;

Γεια σας,

Το προηγούμενο καλοκαίρι γνώρισα ένα αγόρι μαζί του προχώρησα και έκανα πολλά παραπάνω από όσα νόμιζα! Η σχέση μας πάει κατά διαόλου! Εχουμε ένα πρόβλημα, δεν μπορούμε με τίποτα να συνεννοηθούμε. Έχουμε χωρίσει αρκετές φορές λόγο ότι με αγνοεί συνέχεια δεν μου δίνει καθόλου σημασία. Όταν όμως του λέω ότι όλα τέλειωσαν αυτός δεν το δέχεται και κάνει τα πάντα για να τα βρούμε ξανά.

Τι πρέπει να κάνω εγώ; Γιατί το κάνει αυτό; Να τον αφήσω για πάντα και να προχωρήσω την ζωή μου; θα περιμένω την απάντηση σας ίσως να με βοηθήσετε και να βρω μια άκρη!

Αγαπητή φίλη,

Θα σου μιλήσω ειλικρινά και όπου βγάλει και ο Θεός βοηθός και πάει λέγοντας. Ξέρω ζευγάρια που έχουν προβλήματα και προβλήματα - το δικό σου δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το να μην μπορείς να συνενοηθείς με τον φίλο σου δεν είναι πρόβλημα, είναι το τέλος! Μπορεί να έχετε φοβερή χημεία σε πολλά πράγματα, αλλά αν δεν υπάρχει συνενόηση δεν προχωράει το θέμα. Δηλαδή αργά ή γρήγορα θα χωρίσετε.

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο (ναι, αυτό το "δεν μου δίνει καθόλου σημασία" το λέτε πολύ εύκολα οι γυναίκες και τις περισσότερες φορές δεν ισχύει!) αλλά αν νιώθεις ότι δεν τραβάει το θέμα, βάλε τίτλους τέλους και προχώρησε τη ζωή σου. Και sorry, τι σημαίνει ότι δεν δέχεται πως τελείωσαν τα πράγματα μεταξύ σας; Ok, δεν το δέχεται. Και εσύ τι κάνεις; «Χωρίζουμε» λες, σου α «δεν το δέχομαι» και εσύ κάνει «α, ok, αν δεν το δέχεσαι τότε όλα καλά. Είμαστε μαζί. Ουάου και σούπερ». Με δουλεύεις τώρα ε;