Έτσι Είναι οι Σχέσεις: 6 πράγματα που όλες κάνουμε κρυφά και δεν θα αποκαλύψουμε σε κανέναν άντρα

Γωγώ Φούντα

Ώρα να πούμε αλήθειες κορίτσια!

Τα πρώτα κρύα ξεκίνησαν, τα καλοκαιρινά outfits μπαίνουν σιγά σιγά στη ντουλάπα και τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν. Η μάσκα είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ της ημέρας, κάτι σαν μπλούζα που θα πρέπει να φορέσεις για να βγεις από το σπίτι, και όλοι μας παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα, τι μέλει γενέσθαι με όλη αυτή την απίστευτη περιπέτεια.

Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, οι έξοδοι, οι γιορτές και οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπαίνουν στον πάγο μέχρι νεοτέρας, με αποτέλεσμα, ο καναπές και η ταινία, να είναι τώρα πιο επίκαιρα από ποτέ!

Κάτι άλλο που είναι αναμενόμενο, και συμβαίνει σταθερά κάθε Οκτώβριο-το πολύ Νοέμβριο-, είναι η χαλάρωση των γυναικών σε ό, τι έχει να κάνει με την εμφάνισή τους. Τα ρούχα γίνονται πιο βαριά και άρα τρώμε, το κορμί δεν εκτίθεται καθημερινά, οπότε και η φροντίδα του… δεν είναι και τόσο εντατική, και γενικότερα μία βαρεμάρα και μία σπαρίλα μας πιάνει, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό.

Ας το παραδεχτούμε: Όλες μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα γινόμαστε λίγο πιο… κάφροι μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Στο παρακάτω video λοιπόν, σου έχω όλα όσα κάνεις και ντρέπεσαι να παραδεχτείς, αλλά πίστεψέ με, δεν είσαι η μόνη!

Να σημειώσω, ότι δεν αναφέρομαι μόνο σε εποχιακές αηδιαστικές συνήθειες, αλλά και σε μερικές που... δεν γνωρίζουν εποχή!