Valentine's Day: Τι χρειάζεσαι για να βιώσεις την απόλυτη pampering μέρα

Valentine's Day: Τι χρειάζεσαι για να βιώσεις την απόλυτη pampering μέρα

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν χρειάζεσαι έναν σύντροφο για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Valentine's Day ή, αλλιώς γιορτή των ερωτευμένων. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενες με ανυπομονησία τη φετινή 14η Φεβρουαρίου. Να που, όμως, ήρθε και σε βρήκε δίχως ταίρι. Το γεγονός ότι είσαι single δεν σε ενοχλεί. Εκείνο, όμως, που εύχεσαι είναι να μπορούσες να απολαύσεις και εσύ με έναν ξεχωριστό τρόπο εκείνη την ημέρα -όπως θα κάνουν τόσες φίλες και γνωστές σου οι οποίες έχουν πραγματοποιήσει ήδη τις κρατήσεις τους σε γνωστά εστιατόρια της πόλης ή έχουν οργανώσει τα πάντα για να περάσουν μία τέλεια, ρομαντική βραδιά στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν χρειάζεσαι έναν σύντροφο για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και αυτό διότι η εν λόγω γιορτή είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους και την περίοδο που διανύεις, το μόνο άτομο που πρέπει -πρώτα από όλα- να ερωτευτείς, είσαι εσύ. Στις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, προτείνουμε να πεις «όχι» στη μιζέρια και «ναι» σε μία ξεχωριστή pampering εμπειρία.

Αν θέλεις, μάλιστα, να βιώσεις την απόλυτη pampering day και ενδεχομένως να γιορτάσεις το γεγονός ότι πλέον έχεις μάθει να αγαπάς -έστω λίγο περισσότερο- τον εαυτό σου, βγάλε εκτός προγράμματος κάθε υποχρέωση και διαμόρφωσε την ημέρα σου με βάση την παρακάτω λίστα. Την έχουμε δοκιμάσει και μπορούμε να εγγυηθούμε πως δεν θα σε απογοητεύσει.

Ανανεώσου με ένα ραντεβού σε κάποιο beauty salon

Ξεκίνα από τα βασικά, δηλαδή από την περιποίηση του εαυτού σου και δη, την ανανέωσή σου. Κλείσε ένα ραντεβού σε κάποιοι σαλόνι ομορφιάς για να κάνεις μανικιούρ, να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου ή υιοθετήσεις ένα νέο look. Η όλη διαδικασία μπορεί να φαντάζει ολίγον τι «κλισέ», ωστόσο, θα σε κάνει να χαρείς και θα σου δώσει την ώθηση να συνεχίσεις την ημέρα σου με τη διάθεσή σου σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

epipeda

Χάρισε στον εαυτό σου μία εμπειρία σπα

Κλασική αλλά αποτελεσματική συμβουλή για να τονώσεις την επιδερμίδα και την αυτοπεποίθησή σου. Αν δεν επιθυμείς να ξοδέψεις αρκετά χρήματα, τότε οργάνωσε μία βραδιά σπα στο σπίτι. Γέμισε με αφρό την μπανιέρα και ρίξε μέσα στο νερό τα αγαπημένα σου άλατα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε στο πρόσωπό σου μία μάσκα ομορφιάς, άναψε μερικά κεράκια με αιθέρια έλαια γύρω από την μπανιέρα, σέρβιρε στον εαυτό σου ένα ποτήρι κρασί και αφέσου. Μην παραλείψεις, επίσης, να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου με ένα ειδικό, φυσικό σφουγγάρι και να συνοδεύσεις την εμπειρία αυτή με υπέροχη μουσική. Στο YouTube θα ανακαλύψεις πολλά κομμάτια για χαλάρωση του σώματος και του νου.

Απόλαυσε έναν «μαραθώνιο» ταινιών με το celebrity crush σου

Πέρασες την εφηβεία σου ερωτευμένη με τον Leonardo DiCaprio ή μήπως έχει «κόλλημα» με τον Chris Hemsworth; Όποιο και αν είναι το celebrity crush σου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξίζει να αφήσεις το πάθος σου ελεύθερο. Έπειτα από το απολαυστικό, σπιτικό σπα, ξάπλωσε αναπαυτικά στον καναπέ, σκεπάσου με το αγαπημένο σου φλις κουβερτάκι και επιδώσου σε έναν «μαραθώνιο» ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός που έχει «κυριεύσει» την καρδιά και το μυαλό σου. Τι θα πάθεις, δηλαδή, αν παρακολουθήσεις τον «Τιτανικό» για 151η φορά; Θα δεις ξανά ότι ο Τζακ θυσιάστηκε για τη Ρόουζ και θα θυμηθείς ότι έτσι πρέπει να είναι ο άντρας που θα σταθεί στο πλευρό σου.

pleyroooo

Κάνε, φάε ή φόρεσε κάτι που απεχθανόταν ο πρώην σου

Τέταρτη και άκρως απολαυστική κίνηση για να βιώσεις την απόλυτη pampering μέρα. Προσπάθησε να θυμηθείς τι μισούσε ο πρώην σου περισσότερο και… ενέδωσε σε αυτό. Όχι, μην βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε αλλά αν, για παράδειγμα, απεχθανόταν το ινδικό φαγητό, τότε παρήγγειλε δύο πιάτα από ένα καλό εστιατόριο και απόλαυσέ τα μέχρι την τελευταία μπουκιά. Ακόμη χειρότερα -για εκείνον- μπορείς να ετοιμάσεις μόνη σου μία ινδική συνταγή στο σπίτι! Μην ξεχάσεις, φυσικά, την ώρα που χαίρεσαι το φαγητό σου, να βάλεις μουσική. Προτίμησε έναν καλλιτέχνη, ένα τραγούδι ή ένα είδος μουσικής που δεν άντεχε, προκειμένου να απολαύσεις τη βραδιά σε όλο της το μεγαλείο. Όλα αυτά, ενώ θα φοράς τις πιτζάμες ή τα εσώρουχα που δεν ήθελε να βλέπει μπροστά του!

mprosta tou

Διασκέδασε «παίζοντας» Tinder roulette με την κολλητή σου

Για το τέλος σου αφήσαμε μία άκρως διασκεδαστική επιλογή. Το μόνο ζητούμενο είναι να υπάρχει έστω και μία ακόμη single φίλη στην παρέα σου. Θα γελάσετε, θα διασκεδάσετε και ενδέχεται να κάνετε σύντομα και νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσοχή, όμως! Μην το παρακάνετε με το αλκοόλ. Αν δεν θέλετε να πιείτε, μπορείτε απλώς να ετοιμάσετε ένα απολαυστικό, ζεστό ρόφημα και να χαρείτε αυτή τη διαδικτυακή βραδιά γνωριμιών, δίχως να ξυπνήσετε με πονοκέφαλο την επόμενη ημέρα!

Ό,τι και αν προτιμήσεις να κάνεις, προσπάθησε απλώς να μη μιζεριάσεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις την ημέρα των ερωτευμένων, φροντίζοντας τον εαυτό σου. Με λίγα λόγια, να είσαι ερωτευμένη με εσένα!