Είσαι single; Να τι πρέπει να περιλαμβάνει το Valentine’s kit σου

Είσαι single; Να τι πρέπει να περιλαμβάνει το Valentine’s kit σου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για πολλές single γυναίκες εκεί έξω, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Διότι ακόμη και αν αυτή την περίοδο δεν θέλεις να βρίσκεσαι σε σχέση, η θέα των ερωτευμένων ζευγαριών στον δρόμο σου προκαλεί μια μικρή ταραχή. Όταν δε ακούς φίλες και συναδέλφους να μιλούν για τα μεγαλόπνοα και άκρως ρομαντικά σχέδιά τους για τη 14η Φεβρουαρίου, εύχεσαι να είχες κανονίσει και εσύ κάτι ξεχωριστό για εκείνη τη βραδιά.

Τα πράγματα, μοναχική μας Βαλεντίνα, είναι απλά. Διότι εν έτει 2019, δεν έχεις ανάγκη έναν σύντροφο για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων. Το μόνο που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά -και να τα… βγάλεις πέρα- εκείνη την ημέρα είναι να ετοιμάσεις το δικό σου Valentine’s kit. Δες, λοιπόν, τι αξίζει να βάλεις στη δική σου «εργαλειοθήκη» και οργανώσου.

single 2

Σημειωματάριο: Μην ξενερώνεις! Υπάρχει λόγος που αξίζει να βάλεις ένα σημειωματάριο στο Valentine’s kit σου. Σε αυτό θα καταγράψεις εν συντομία όλους τους λόγους για τους οποίους είσαι ερωτευμένη με τον εαυτό σου, όλα εκείνα τα σημεία που σε κάνουν ερωτεύσιμη και τι θα ήθελες να αλλάξεις φέτος για να εκφράσεις ακόμη περισσότερο στον εαυτό σου την αγάπη σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτή τη «συνήθεια» κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου -μιας και θεωρείται ο πιο ρομαντικός μήνας του έτους.

single 3

Κραγιόν: Ό,τι χρώμα και αν επιλέξεις, δεν πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις ένα κραγιόν στο kit σου. Ακόμη και αν δεν «πιστεύεις» στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσπάθησε να την αντιμετωπίσεις ως την ιδανική αφορμή για να κάνεις μία δυναμική επιστροφή στον dating κόσμο. Μπορεί να βαριέσαι ή να νιώθεις πληγωμένη, όμως, με το να κάθεσαι κάθε βράδυ σπίτι, δεν κερδίζεις κάτι σε ό,τι αφορά στην κοινωνική και συναισθηματική σου ζωή. Εμείς δεν θα σου πούμε να ντυθείς πρόχειρα, αλλά θα σε παρακινήσουμε να βάλεις το κραγιόν σου και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου να πας για εκείνο το ποτό με την επίσης single κολλητή σου ή με εκείνον τον νεαρό που σε «βομβαρδίζει» εδώ και έξι μήνες με μηνύματα στο Μessenger. Μήπως ήρθε η ώρα να του δώσεις μία ευκαιρία; Ακόμη και αν δεν είναι ο «τύπος» σου, ενδέχεται να περάσεις καλά μαζί του.

single 4

Μάσκα ομορφιάς: Βέβαια, προτού βάλεις το κραγιόν σου, δοκίμασε να απολαύσεις μερικές pampering στιγμές στο σπίτι, χαρίζοντας στον εαυτό σου μία εμπειρία περιποίησης. Μία μάσκα ομορφιάς για αναζωογόνηση και τόνωση, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ακόμη και αν στις 14 Φεβρουαρίου μείνεις στο σπίτι, μια μάσκα για το πρόσωπο θα σε «στείλει» την επόμενη ημέρα στο γραφείο λαμπερή και φρέσκια. Σίγουρα αξίζει.

single 5

Μεταξωτές πιτζάμες: Απαραίτητη αγορά για κάθε single γυναίκα, η οποία περνά και μόνη της καλά και θέλει να απολαμβάνει τη ζωή της -ακόμη και όταν το βράδυ τη βρίσκει ξαπλωμένη πάνω στον καναπέ. Προμηθεύσου, λοιπόν, με ένα κλασικό και εκλεπτυσμένο ζευγάρι μεταξωτές πιτζάμες που σε κάνει να νιώθεις «βασίλισσα» και τις 14 Φεβρουάριου, «βυθίσου» στην απαλότητά του. Μην περάσεις ΚΑΙ το 2019 με το ξεχειλωμένο, τρύπιο t-shirt που έχεις από τα 16!

single 6

«Μαραθώνιος» Sex and the City: Φαντάζει κλισέ και είναι, αλλά η Carrie Bradshaw και η παρέα της, μπορούν να σου εγγυηθούν ότι θα περάσεις μία άκρως διασκεδαστική βραδιά στο σπίτι. Ξεκίνα παρακολουθώντας τα πρώτα επεισόδια της σειράς -ξέρεις εκείνα τα οποία δεν θυμάσαι καν πως υπάρχουν -και δεν είχε τύχει να πετύχεις σε επανάληψη στην τηλεόραση. Θα διαπιστώσεις πόσο ίδιος παραμένει ο dating κόσμος… 21 χρόνια μετά και δεν θα μπορέσεις παρά να αναφωνήσεις: «Μα πόσο φίλες μου είναι αυτές οι γυναίκες;».

single 7

Ζεστό, γλυκό κρασί: Τελευταία και άκρως «καυτή» επιλογή για να δώσεις νόημα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ακόμη και αν είσαι single. Μπορεί το gluhwein να θεωρείται ένα άκρως χριστουγεννιάτικο ποτό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το απολαύσεις καθόλη τη διάρκεια του Χειμώνα και ειδικότερα, σε μια γιορτή. Στις 14 Φεβρουάριου θα γιορτάσεις και θα ζεστάνεις την «καρδιά» σου με λίγο ζεστό, γλυκό κρασί. Για να το ετοιμάσεις, θα χρειαστείς απλώς ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, τις φλούδες από ένα πορτοκάλι, πέντε γαρίφαλα, τρία στικ κανέλας και μία κουταλιά της σούπας μέλι. Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βγάλε το μείγμα από τη φωτιά, λίγο προτού πάρει βράση. Έτοιμο το gluhwein σου. Πρόσεχε, όμως, μην το παρακάνεις διότι η 14η Φεβρουαρίου «πέφτει» Πέμπτη -και την επόμενη ημέρα εργάζεσαι!

single 8

«Γέμισε», λοιπόν, το Valentine’s kit σου με τις καλύτερες εμπειρίες και προϊόντα και μην ξεχάσεις να βρεις τουλάχιστον τρεις αφορμές για να ερωτευτείς τον εαυτό σου στις 14 Φεβρουάριου.