Το παζλ που έγινε χαλί να το πατήσεις

Το παζλ που έγινε χαλί να το πατήσεις

Δεν μπορείτε να ενώσετε τα κομμάτια του παζλ, μεταφορικά μιλώντας, όσο αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού σας; Ενώστε τα στην κυριολεξία και αποκτήστε ένα ξεχωριστό χαλί, για αρχή.

Η επιλογή του χαλιού είναι συνήθως ένα σοβαρό θέμα στη διακόσμηση του κάθε σπιτιού, μιας και πρέπει να συνδυάζει ιδανικά το χρώμα, το υλικό και τις κατάλληλες διαστάσεις, ώστε να «δένει» όμορφα σαν σύνολο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του χώρου.

Σκεπτόμενη πρακτικά αλλά και πρωτότυπα, η εταιρεία Ona, δημιούργησε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τις ανάγκες του δαπέδου σας, η οποία όχι μόνο θα σας λύσει τα προβλήματα της επιλογής κατάλληλου χαλιού, αλλά θα σας διασκεδάσει και θα δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση στον χώρο σας, συνοδευόμενη από το ανάλογο design.

Το χαλί-παζλ της Ona ταιριάζει σε κάθε χώρο, μιας και το κάθε σετ αποτελείται από 10 κομμάτια παζλ που ενώνονται μεταξύ τους σε διάφορους σχηματισμούς και μπορούν να προσαρμοστούν στο δάπεδο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διατίθεται σε δύο σχέδια, ένα σε αποχρώσεις μαύρου-γκρι και ένα σε πιο φωτεινές αποχρώσεις, όπως κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και γαλάζιο. Μπορείτε να διαλέξετε μία από τις δύο ή, αν θέλετε, να προμηθευτείτε και τις δύο και να τις συνδυάσετε μεταξύ σας μπλέκοντας τα φωτεινά με τα σκούρα χρώματα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, η διασκέδαση σας είναι εγγυημένη, όσο και το παιχνιδιάρικο κλίμα που θα αποκτήσει το σπίτι σας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.