Ιδέες διακόσμησης: 4 τρόποι για να δείχνει το σπίτι σας πιο στιλάτο

Ερμιόνη Σαρρή
Ιδέες διακόσμησης: 4 τρόποι για να δείχνει το σπίτι σας πιο στιλάτο

Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε μερικές ιδέες

Σας έχει τύχει ποτέ να ξεφυλλίζετε περιοδικά ή να χαζεύετε στο διαδίκτυο και να μην μπορείτε να ξεκολλήσετε από τις φωτογραφίες μερικών σπιτιών; Είναι τόσο όμορφα διακοσμημένα και δομημένα που θέλετε να τα κάνετε δικά σας; Και όμως μπορείτε με 4 πολύ απλούς τρόπους να κάνετε το δικό σας σπίτι να δείχνει τόσο κομψό όσο αυτά.


Δείτε πως μπορείτε να τα καταφέρετε:


Δώστε έμφαση στους γήινους τόνους: Προτιμήστε τα γήινα χρώματα για τους μεγάλους χώρους του σπιτιού σας, αφού θα τους κάνουν να φαίνονται και πιο φωτεινοί και πιο μεγάλοι. Αν πάλι προτιμάτε να έχετε λίγο χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα όπως μαξιλάρια σε διάφορα μοτίβα.

Επιλέξτε μία ταπετσαρία: Η κρεβατοκάμαρα σας θα δείχνει μοναδική, αν τοποθετήσετε μία έντονη ταπετσαρία στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας. Το χρώμα της θα δώσει ζεστασιά στο χώρο και η εικόνα του δωματίου θα αλλάξει ριζικά.

Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα: Συνηθίζετε να τοποθετείτε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας ό,τι μπιχλιμπίδι βρίσκεται μπροστά σας; Ίσως ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείτε. Λίγα βιβλία συνδυασμένα με διάφορα βάζα στα ράφια της , θα της δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που μόνο απαρατήρητη δε θα περάσει από τους καλεσμένους σας. Μη διστάσετε να παίξετε με χρώματα και σχήματα.


Δημιουργήστε ψευδαισθήσεις: Το μαγικό «κλειδί» της επιτυχίας βρίσκεται σ΄ έναν καθρέφτη. Τοποθετήστε τον πίσω από τον καναπέ σας ή στο τέλος ενός διαδρόμου και θα καταφέρετε να διπλασιάσετε το χώρο χωρίς να γκρεμίσετε κανέναν τοίχο.

Διαβάστε ακόμα:

Το νέο σπίτι της Jennifer Lopez είναι σκέτος παράδεισος. Δείτε το και θα καταλάβετε!

Εκεί είναι ο παράδεισος: Ζηλέψτε το ωραιότερο διαμέρισμα του κόσμου με θέα τη Νέα Υόρκη