Ανανεώστε την κουζίνα σας με ελάχιστα έξοδα: Ιδού πώς!

Έξυπνα tips που θα αλλάξουν το χώρο σας!

Η κουζίνα είναι συνήθως ένα από τα βασικότερα μέρη του σπιτιού, καθώς εκεί η οικογένεια περνάει τον περισσότερο χρόνο της μαζί. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να είναι ένα δωμάτιο ευχάριστο, στο οποίο θα θέλετε να βρίσκεστε και όχι να ψάχνετε τρόπο να... εξαφανιστείτε. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να την ανανεώσετε. Μικρές αλλαγές θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!


Ξεκινήστε αρχικά με μία αλλαγή σε πιάτα και ποτήρια, καθώς τα αντικείμενα αυτά τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση και δικαιολογημένα πολλές φορές τα... βαριέστε.Στρώστε το τραπέζι με ένα καινούργιο σερβίτσιο και αφήστε τα παλιά άσπρα πιάτα... στο ντουλάπι. Το Σαββατοκύριακο, που το τραπέζι είναι πιο πλούσιο και το πρωινό αποτελεί ιεροτελεστία, μία σειρά από νέες κούπες για τον καφέ ή τα μπολ για τα δημητριακά σας, θα σας φτιάξουν τη μέρα. Όλα παίζουν το δικό τους ρόλο στη διάθεσή σας και αυτό μη σας φαίνεται καθόλου παράξενο. Ειδικά εμείς οι γυναίκες, που περνάμε αρκετές ώρες στην κουζίνα, το μόνο που δεν πρέπει να νιώθουμε είναι πλήξη.

Επίσης, μπορείτε να ανενεώσετε το χώρο αλλάζωντας απλώς το τραπεζομάντηλο! Ένα νέο χρωματιστό, θα στολίσει το τραπέζι σας και θα μεταμορφώσει όλο το χώρο γύρω από αυτό. Τοποθετήσετε επίσης φρούτα και λαχανικά σε διάφορες ειδικές βάσεις, δίνοντας έτσι περισσότερο χρώμα. Επιπροσθέτως, επιλέξτε ένα μοντέρνο χαλάκι το οποίο θα δώσει ζεστασιά στο χώρο.  Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Μην ξεχάσετε να κολλήσετε να κάνετε ακόμη πιο... φιλικό το χώρο, προσθέτοντας απλώς φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο ψυγείο.

Τίποτα πια δε θα σας θυμίζει την παλιά σας κουζίνα!

 

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας έξυπνα και οικονομικά, τότε μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείτε κι εσείς τα ΙΚΕΑ. Εμείς πάντως ενθουσιαστήκαμε με τη νέα vintage σειρά με είδη σερβιρίσματος του ΙΚΕΑ και δε σας κρύβουμε πως τα κάναμε από τώρα δώρο στον εαυτό μας. Χριστούγεννα έρχονται και είπαμε να αρχίσουμε τα ψώνια κάπως νωρίτερα.

 

Δείτε τα στην παραπάνω gallery και είμαστε σίγουροι πως και εσείς θα τα λατρέψετε!

 

Διαβάστε ακόμα:

Ιδέες διακόσμησης: 4 tips για να σταματήσει το σπίτι σας να δείχνει... μονότονο!

Έκπληξη! Ο καινούργιος κατάλογος ΙΚΕΑ έρχεται με έξτρα περιεχόμενο!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ