Φέτος τα Χριστούγεννα στολίζουμε με τις οδηγίες των καλύτερων διακοσμητών

Ερμιόνη Σαρρή
Φέτος τα Χριστούγεννα στολίζουμε με τις οδηγίες των καλύτερων διακοσμητών

Δείτε τις προτάσεις τους

Ναι μπορεί να απέχουμε μόλις μία εβδομάδα από τις γιορτές, αυτό όμως δε σημαίνει πως έχουμε στολίσει και όλοι τα σπίτια μας. Έχουμε βγάλει το δέντρο από την κούτα, έχουμε ρίξει μερικά στολίδια πάνω του, αλλά καταβάθος ξέρουμε πως τίποτα δεν είναι ακόμη έτοιμο για να υποδεχτούμε τους καλεσμένους μας. Κάτι λείπει από τη χριστουγεννιάτική μας διακόσμηση και οι παρακάτω διάσημοι διακοσμητές μας δίνουν τις προτάσεις τους για τις τελευταίες μας πινελιές.

Διακόσμηση με υφάσματα: Η Jennifer Beek and Georgie Hambright λατρεύουν τα υφάσματα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Είτε πάνω στο δέντρο (αντί για γιρλάντα) είτε στο υπόλοιπο σπίτι, θα δώσουν στο χώρο μία πιο elegant αίσθηση. Μερικοί υφασμάτινοι φιόγκοι, για παράδειγμα, αποτελούν μία έξυπνη ιδέα και... οικονομική.

christmasbow

Απλότητα και κομψότητα: Αυτή είναι η αγαπημένη φράση του διακοσμητή Trip Haenisch από το Λος Άντζελες. Μπορεί μερικοί να αγαπούν την υπερβολή αυτές τις ημέρες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μας συμβουλεύει να στολίσουμε όσο πιο απλά γίνεται το σπίτι μας για να μη χαθεί λεπτό η κομψότητά του. Ένα δέντρο και μερικά στολίδια γύρω από το τζάκι αρκούν για να μπείτε στο εορταστικό κλίμα.

Στολισμός με υλικά που θυμίζουν Χριστούγεννα: Το γκι για παράδειγμα και τα κουκουνάρια μας φέρνουν γιορτινές εικόνες στο μυαλό μας. Φτιάξτε όμορφα στεφάνια από κλαδιά και τοποθετήστε τα πάνω από το τζάκι σας ή έξω από την πόρτα σας. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε και για το στολισμό του εορταστικού σας τραπεζιού. Sara Story

stefani

Αναμείξτε το κλασσικό με το καινούργιο: Αλλιώς στολίζατε το σπίτι σας όταν τα παιδικά σας χρόνια, αλλιώς τώρα. Τα χρόνια πέρασαν το ίδιο και οι τάσεις της διακόσμησης. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Jen Going φέτος πρέπει να πετύχετε το απόλυτο mix and match. Επιλέξτε κλασσικά κομμάτια (χριστουγεννιάτικο δέντρο με κόκκινες μπάλες, για παράδειγμα) ενώ ταυτόχρονα και διακοσμήστε τον υπόλοιπο χώρο με γιορτινά σημαιάκια αντί της γιρλάντας. Μπορείτε επίσης, να σχηματίσετε τις αγαπημένες σας ευχές για το 2015 από ξύλινα γράμματα και να τις τοποθετήσετε κοντά στο τζάκι ή κάτω από το δέντρο.

simaiakia

Στην παραπάνω gallery θα βρείτε και αλλες ιδέες για τη διακόσμησή σας

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα είναι ίδια! 5 ιδέες διακόσμησης ιδανικές για το χώρο σας

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για τα πιο μικρά... σπίτια

Οι... 5 αποχρώσεις των Χριστουγέννων: Σου έχουμε τα επικρατέστερα θέματα διακόσμησης!