Βάλε μερικές τελευταίες χριστουγεννιάτικες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Ερμιόνη Σαρρή
Βάλε μερικές τελευταίες χριστουγεννιάτικες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Μπορείς να κάνεις το σπίτι σου ακόμη πιο γιορτινό. Tι λες;

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας έχουν φωταγωγηθεί εδώ και μερικές ημέρες. Οι μπάλες κρεμάστηκαν, τα αστέρια μπήκαν στην κορυφή και κάτω από τους ήχους των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών ανάψαμε και τα φωτάκια του. Λίγο όμως πριν υποδεχτείς τους καλεσμένους σου για αυτές τις γιορτές, σκεφτήκαμε να σου δώσουμε και κάποια γρήγορα tips διακόσμησης.

Μπορείς να βάλεις κάποιες επιπλέον μικρές χριστουγεννιάτικες πινελιές στους χώρους του σπιτιού σου, κάνοντάς το ακόμη πιο γιορτινό. Προσοχή όμως, στόχος δεν είναι να τους «φορτώσεις» , αλλά να τους κάνεις πιο... χριστουγεννιάτικους.

Τοποθέτησε μερικά φωτάκια σε κάποιο άδειο σημείο: Μπορείς για παράδειγμα να τα τοποθετήσεις μέσα σε ένα βάζο και να τα αφήσεις πάνω σε ένα μικρό τραπεζάκι στο σαλόνι ή το κομοδίνο σου ή να τα απλώσεις πάνω στο τζάκι.

xmas lights 2 7b1f5
xmas lights 4 dbdef
xmas lights 6 97e72

Εκφράσου ελεύθερα με ξύλινα γράμματα: Αν υπάρχει χώρος πάνω από το τζάκι σου μπορείς να σχηματίσεις τη λέξη Merry Christmas ή να κάνεις μία οποιαδήποτε ευχή για το 2016. Εγώ, για παράδειγμα, έχω πάρει ξύλινα γράμματα, τα έχω βάψει χρυσά και έχω ευχηθεί... LOVE (αγάπη) για τη χρονιά που μας έρχεται. Θα τα βρεις σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας. Εννοείται, πως μπορείς να τα κρατήσεις και για όλες τις επόμενες ημέρες ως διακοσμητικό στοιχείο. Εγώ τα προμηθεύτικα από εδώ.

xmas letters 1 3a6b7
xmas letters 2 0c19f

Πόνταρε στους κόκκινους φιόγκους: Το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων και οι φιόγκοι το πιο must have για τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Αν είσαι πιο minimal άνθρωπος, πόνταρε στο μαύρο. Δε θα τα χαλάσουμε εδώ!

fiogkos kokkinos 08e26

Πάρε μερικές ιδέες ακόμη από την παραπάνω gallery.

Christmas Decoration: Έξυπνες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σου