Το νέο trend στη διακόσμηση αφήνει τη φύση να μπει στο σπίτι σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο trend στη διακόσμηση αφήνει τη φύση να μπει στο σπίτι σου

Άλλαξε το σπίτι σου αύριο κιόλας

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει ήδη να πέφτει, οι βροχές μας επισκέπτονται ολοένα και συχνότερα και το φθινόπωρο έχει εγκατασταθεί πλέον για τα καλά. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να απογοητεύεσαι ή να απελπίζεσαι γιατί κι αυτή η εποχή τα θετικά της. #ThinkPositive.

Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες σου, όπως το καλοκαίρι –γιατί μια ψύχρα την έχει- μπορείς όμως ακόμη κι έτσι να έχεις τη φύση μέσα στο σπίτι σου. Και γι’αυτό έχει φροντίσει η νέα τάση στη διακόσμηση.

Δες παρακάτω μερικές ιδέες κι έτσι θα αναζωογονηθείς και εσύ και το σπίτι σου.

Άλλαξε θέση στα έπιπλα σου
Αν έχεις μία τεράστια μπαλκονόπορτα, η οποία βλέπει σε εξωτερικό χώρο, τότε γύρισε τον καναπέ σου προς την πλευρά της θέας. Το να ατενίζεις τον εξωτερικό χώρο όταν βρίσκεσαι σε περιορισμένο χώρο θα σε κάνει να εκτιμήσεις περισσότερο τον προσωπικό σου χώρο και άνεση.

Φύτεψε τα δικά σου βότανα
Ίσως να μη μπορείς να έχεις τον δικό σου κήπο τον χειμώνα, τίποτα όμως δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να δημιουργήσεις στην κουζίνα σου ένα μικρό θερμοκήπιο με φρέσκα βότανα, τα οποία θα σου φανούν χρήσιμα στο φαγητό σου και όχι μόνο.

the new interior trend that reconnects you with nature 1937344 1476381235.640x0c

Κρέμασε ψηλά τα φυτά σου
Το να κρεμάσεις ψηλά τις γλάστρες σου και κοντά στα παράθυρα θα δημιουργήσει μία αίσθηση πρασίνου στο χώρο σου. Κι έτσι, όχι μόνο θα αναπτυχθούν καλύτερα τα φυτά σου, αλλά θα αναπνέεις και καλύτερα με το φρέσκο οξυγόνο που ρέει μέσα από τα φύλλα των φυτών.

Σκέψου «πράσινα»
Εάν τα φυτά και τα λουλούδια δεν είναι αρκετά για να σου δώσουν την ψευδαίσθηση του καλοκαιριού όλο το χρόνο, τότε επανεξέτασε τη διακόσμηση του σπιτιού σου και βάλε μέσα έπιπλα και πράγματα σε αποχρώσεις βρύα και γρασιδιού. Θα νιώσεις πραγματικά σα να ζεις μέσα σε θερμοκήπιο.

the new interior trend that reconnects you with nature 1937349 1476381236.640x0c