Θες το σπίτι σου να φαίνεται πιο μεγάλο και πολυτελές; Τότε πρέπει να έχεις σίγουρα αυτό το χρώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θες το σπίτι σου να φαίνεται πιο μεγάλο και πολυτελές; Τότε πρέπει να έχεις σίγουρα αυτό το χρώμα

Να γιατί πρέπει να έχεις αυτό το χρώμα στο σπίτι σου

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου όταν διακοσμείς το σπίτι σου, αλλά λίγα είναι τόσο σημαντικά, όσο το χρώμα. Η σωστή απόχρωση δεν έχει μόνο την ικανότητα να εμπλουτίζει ένα χώρο με προσωπικότητα και να δημιουργεί μια μακρόχρονη εντύπωση μπορεί επίσης να κάνει ένα δωμάτιο πιο πολυτελές και εκλεπτυσμένο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις ένα συγκεκριμένο budget στο μυαλό σου.

Υπάρχει λοιπόν ένα χρώμα, που κάνει όλα αυτά τα παραπάνω που διάβασες και αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι σου –μην ξεχνάς πως πλησιάζουν και Χριστούγεννα- τότε πρέπει οπωσδήποτε να το συμπεριλάβεις.

«Πιστεύω ότι το ένα και μοναδικό χρώμα που κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο ακριβός είναι το ιβουάρ. Είναι ένα χρώμα που μπορείς να το χρησιμοποιείς πάντα και σε όλες τις εποχές», λέει η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Tali Roth. «Είναι πολυτελές με την έννοια ότι είναι ευαίσθητο εξ ορισμού και πρέπει να το χειριστείς με προσοχή. Επιπλέον, όλοι οι χώροι στους οποίους υπάρχει ιβουάρ χρώμα φαίνονται μεγαλύτεροι. Σε αντίθεση με τα κορεσμένα χρώματα, οι αποχρώσεις του λευκού δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μόδα, οπότε μπορείς πάντα να έχεις κάποια απόχρωση στο σπίτι σου.

decorating color ideas 241718 1510346742994 image.640x0c