15 ιδέες διακόσμησης μπάνιου που θα σε κάνουν να αναζητάς συνέχεια το αφρόλουτρο

Ερμιόνη Σαρρή
15 ιδέες διακόσμησης μπάνιου που θα σε κάνουν να αναζητάς συνέχεια το αφρόλουτρο

Το μπάνιο γίνεται πλέον ο «επίγειος παράδεισός» σου

Ο χώρος του μπάνιου είναι ένα δωμάτιο κάπως αμφιλεγόμενο σε κάθε σπίτι. Τι εννοώ; Πώς υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτά τα ολίγα τετραγωνικά για τα απολύτως απαραίτητα ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ακολουθούν μία ολόκληρη καθημερινή ρουτίνα πολλών ωρών (ντους, αφρόλουτρο, beauty περιποίηση, περιποίηση μαλλιών, make up κ.α).

Να ξέρεις βέβαια πως ένα ωραίο και καλαίσθητο μπάνιο σου δίνει και πολλά bonus tips από τους καλεσμένους. Επειδή είναι ένα δωμάτιο το οποίο δεν είναι σε ''πρώτη θέα'' κατά την επίσκεψή τους στο σπίτι, αν τυχόν το δουν ωραία διακοσμημένο και στυλάτο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το σχολιάσουν.

Αν τα τετραγωνικά στο επιτρέπουν, τοποθέτησε ένα ωραίο φυτό (ακόμη και μεγάλο) ή ένα μικρό αλλά design-άτο σκαμπό που θα χρησιμεύει και ως κομοδίνο την ώρα που απολαμβάνεις το αφρόλουτρό σου. Οι μονόχρωμες και σεταρισμένες πετσέτες εννοείται πως υπάρχουν στη λίστα για τα πιο στυλάτα μπάνια.

Δες στην παρακάτω gallery τις προτάσεις που σου έχουμε και διάλεξε αυτή που μπορείς να ''αντιγράψεις'' για το δικό σου μπάνιο.

Υ.γ Και πάντα να έχεις κατά νου πως... «Happiness is a long hot bubble bath». Και κάπου εδώ σου κλείνω το μάτι και σε αφήνω να χαζέψεις τις φωτογραφίες.

Δες επίσης

Κάνε το πλυντήριο των ρούχων σου να λάμπει με τρία υλικά που έχεις σίγουρα στο σπίτι σου