Αυτά είναι τα 3 top trends στην εορταστική διακόσμηση για το 2018

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτά είναι τα 3 top trends στην εορταστική διακόσμηση για το 2018

Μήπως σκέφτεσαι να στολίσεις από τώρα;

Αν θυμάσαι πριν από μερικές ημέρες σου είχαμε γράψει για μία έρευνα, η οποία ανέφερε πως όσοι στολίζουν νωρίτερα για τα Χριστούγεννα, τείνουν να είναι και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στη ζωή τους. Σε περίπτωση λοιπόν που ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων και σκέφτεσαι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχεις στολίσει, σου έχουμε τα 3 top trends αυτής της χρονιάς.

  • Ασύμμετρα στεφάνια
    Εάν μέχρι τώρα ακολουθούσες το trend που κρεμούσες κόκκινες κάλτσες ή μεγάλα χριστουγεννιάτικα στεφάνια στην εξώπορτα του σπιτιού σου, ήρθε η ώρα να το αποχωριστείς. Η μόδα φέτος επιτάσσει κάτι πιο μίνιμαλ και αυτό είναι ασύμμετρα στεφάνια με λουλούδια ή με ό,τι άλλο εσύ θέλεις.
  • Μπάλες με τατουάζ επάνω τους
    Εάν φέτος δεν θέλεις να περιοριστείς σε ένα συγκεκριμένο χρώμα στις μπάλες του δέντρου σου κάνε το εξής έξυπνο κόλπο. Αγόρασε ένα κουτί μονόχρωμες μπάλες και αυτά τα προσωρινά σχέδια τατουάζ και διακόσμησε τις ανάλογα με το δικό σου γούστο.
  • Δοχεία κάτω από το δέντρο σου
    Οι παραδοσιακές ποδιές που βάζουμε συνήθως κάτω από το δέντρο δεν υφίστανται στα νέα trends. Αντ’ αυτού φέτος μπορείς να βάλεις το δέντρο σου επάνω σε μεγάλα διακοσμητικά δοχεία, που κερδίζουν πολύ έδαφος αυτή τη σεζόν.

Διάβασε ακόμη: Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου για το *2019*