Δες τα υπερπολυτελή διαμερίσματα του Karl Lagerfeld

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Δες τα υπερπολυτελή διαμερίσματα του Karl Lagerfeld

Πολυτέλεια και στίλ σε πλήρη αρμονία

Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς στον Karl Lagerfeld, ήταν η αισθητική του! Ο πρίγκιπας της υψηλής ραπτικής (αν και πολλοί τον χαρακτήριζαν αγενή, σνόμπ και μεγαλομανή) είχε έναν μοναδικό τρόπο να αγαπά τις νέες τάσεις τόσο στην μόδα όσο και στην διακόσμηση.

Φωτογραφίες από τα διαμερίσματά του στο Παρίσι αλλά και την Ν.Υόρκη έρχονται να μας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Ο Kaiser της μόδας είχε δημιουργήσει έναν ιδιαίτερα κομψό παράδεισο στην καρδιά του Παρισιού.

Στο διαμέρισμά του κυριαρχούσε η πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Μεταλλικά στοιχεία, minimal διακόσμηση, industrial look και το μαύρο χρώμα να συνυπάρχουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Λευκές λεπτομέρειες σε μικρά ή μεγάλα αξεσουάρ (όπως ο δερμάτινος καναπές, το κρεβάτι , η μπανιέρα και η τραπεζαρία του) δίνουν στιλ και φως στον χώρο ενώ το γυαλιστερό inox χαρίζει στο διαμέρισμα την απόλυτη ταυτότητά του!

"Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να διαχειριζόμαστε το διαμέρισμα του Karl Lagerfeld στο Gramercy Park της Νέας Υόρκης." λέει η Dolly Lenz , υπεύθυνη στο μεσιτικό γραφείο Super Rich της Ν.Υόρκης. "Πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που εκπροσωπεί την πολυτέλεια, τη υψηλή αισθητική, την μοναδικότητα και το στιλ.".

Οι εικόνες στο διαμέρισμα του διάσημου σχεδαστή στη Νέα Υόρκη μιλούν από μόνες τους!