Τραπέζια έξω

Τραπέζια έξω

Τώρα που καλοκαίριασε, αφήστε τις τραπεζαρίες και τα σαλόνια και βγάλτε τα τραπέζια σας στις βεράντες για να απολαμβάνετε κάθε γεύμα της ημέρας. Πάντα, φυσικά, με το ανάλογο design.

Μπήκε ο Ιούνιος, ημερολογιακά λοιπόν έχουμε και επίσημα καλοκαίρι, παρά τις όποιες ιδιοτροπίες του καιρού που επιμένει να ξεσπά σε μπόρες εκεί που δεν το περιμένεις.

Όσο όμως η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος δεν πέφτει πριν τις 8 το βράδυ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεχάσετε τη κλεισούρα μέσα στους τέσσερις τείχους και να βγάλετε τα τραπέζια σας στη βεράντα. Για να απολαμβάνετε το φαγητό σας, το σνακ, σας, το ποτό σας ή απλώς να πίνετε το καφεδάκι σας με θέα τον καλοκαιρινό ουρανό.

Για να υπάρχει ωστόσο και η απαραίτητη πινελιά design που θα κάνει το σκηνικό πιο ατμοσφαιρικό και θα το βάλει στο ανάλογο κλίμα, το oladeco.com έχει να σας προτείνει μερικά αξεσουάρ για τα τραπέζια σας που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε για τα καλά το καλοκαίρι.

Λουλουδένια τραπεζομάντιλα με αδιάβροχη προστασία και έντονα, φωτεινά χρώματα, σουπλά με ανθισμένες αμυγδαλιές και πουλιά που θα δώσουν ζωντάνια στο τραπέζι και μεταλλικά πιάτα στο σχήμα ψαριού που θα «κολυμπάνε» ανάμεσα σας, συνδυάζονται ιδανικά ώστε να μεταφέρετε την εξοχή στο μπαλκόνι σας, ακόμα κι αν αυτό βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Κάντε μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο section του oladeco.com και επιλέξτε τα δικά σας αξεσουάρ για να ντύσετε το μπαλκόνι σας με τα καλοκαιρινά του «ρούχα».