Μεγαλώστε την κουζίνα σας

Μεγαλώστε την κουζίνα σας

H κουζίνα μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί και να δώσει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Η κουζίνα δεν είναι απλά ένας χώρος όπου καλύπτουμε πρακτικές ανάγκες, αλλά ένα μέρος όπου περνάμε ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αν λοιπόν έχετε μικρή κουζίνα, τότε μπορείτε να της δώσετε άλλη προοπτική με μικρά μυστικά!

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να κάνει μια μικρή κουζίνα να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Εκτός από τον κεντρικό φωτισμό επιλέξτε να βάλετε και κρυφό φωτισμό, δηλαδή ειδικό φωτισμό στις επιφάνειες της κουζίνας. Τα σωστά χρώματα στους τοίχους ή στις επιφάνειες μπορούν να κάνουν θαύματα! Αποκλείστε τα σκούρα χρώματα, ενώ επιλέξτε λευκό ή αποχρώσεις του γαλάζιου, πορτοκαλί και κίτρινου που ενισχύουν το φυσικό φως, κάνοντας το δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο. Τοποθετώντας επίσης μικρά γλαστράκια μέσα στην κουζίνα ο χώρος μοιάζει αυτόματα μεγαλύτερος. Επιλέξτε μερικά γλαστράκια και τοποθετήστε τα μέσα στο χώρο, απολαμβάνοντας παράλληλα και το άρωμα της φύσης.

Αξιοποιήστε μερικά από τα παραπάνω tips για να δείτε την κουζίνα σας να μεταμορφώνεται στο αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού!