Χριστουγεννιάτικα φωτάκια: 4 προτάσεις για να φέρεις το Christmas mood σπίτι σου

Νατάσσα Σχοινά
Χριστουγεννιάτικα φωτάκια: 4 προτάσεις για να φέρεις το Christmas mood σπίτι σου

Για εσένα που λατρεύεις τα φωτάκια και κάθε τι που έχει να κάνει με αυτά.

Χριστούγεννα χωρίς το απαραίτητο deco και τους στολισμούς να σε βάζουν στην ανάλογη διάθεση δε γίνονται. Πέρα από τις γιρλάντες, τα μπαλάκια κι όλα τα λοιπά στολίδια, όμως, αυτά που ίσως βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με την x-mas διακόσμηση είναι τα φωτάκια. Μπορείς να τα βρεις σε κάθε χρώμα και να τα ταιριάξεις τόσο με τον χώρο σου όσο και με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, αλλά πλέον δε χρειάζεται να περιορίζεσαι μόνο σ’ αυτά.

Ακριβώς επειδή όλος ο κόσμος τα επιλέγει, στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σε μήκος, ώστε να μην περιοριστείς μόνο στον στολισμό του δέντρου. Υπάρχουν σημεία στο σπίτι ή και στο γραφείο που μπορείς να κρεμάσεις μία σειρά από φωτάκια και να απογειώσει κατευθείαν την αισθητική του περιβάλλοντος γύρω σου.

  1. Βάλε φωτάκια γύρω από τα παράθυρα. Έτσι, και εσύ θα χαίρεσαι το x-mas deco σου μέσα στο δωμάτιο και θα δείχνει πανέμορφο το σπίτι σου σε όσους περνάνε απέξω.2. Αξιοποίησε τις κουρτίνες των δωματίων σου και δημιούργησε την πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα.3. Κάνε diy κατασκευές με φωτάκια για να πρωτοτυπήσεις και να έχεις κάτι που δε θα έχει κανείς άλλος.4. Πειραματίσου με τους τρόπους που θα τοποθετήσεις τα φωτάκια στο δέντρο για διαφορετικά x-mas tree looks.DPG Network