Vintage έπιπλα με νέο πρόσωπο

Vintage έπιπλα με νέο πρόσωπο

Τα παλιά αντικείμενα μπορούν να αποκτήσουν άλλο ρόλο μέσα στο χώρο μας.

Ένας μπουφές, ένα μπαούλο, μια βιτρίνα ή μια βαλίτσα μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο χώρο! Αναδιακοσμήστε τα και μεταμορφώσετ τα σε διακοσμητικά στοιχεία με σύγχρονο design.

Μια παλιά βαλίτσα μπορεί να βαφτεί και να γίνει ένας retro αποθηκευτικός χώρος ή μια άλλη τύπου ντουλάπα μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Για πιο extreme design, μπορεί να τοποθετηθεί για καθαρά διακοσμητικούς λόγους στο σαλόνι. Μια παλιά πολυθρόνα μπορεί να βαφτεί με έντονα χρώματα ή με διάφορες τεχνικές να κολληθούν πάνω της αξεσουάρ και άλλα αντικείμενα προκειμένου να αποκτήσει μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Μια vintage βιτρίνα μπορεί να μετατραπεί σε μια μοντέρνα βιβλιοθήκη εύκολα και χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Βάψιμο, κάποια υφάσματα και μπόλικη φαντασία μπορούν να μεταμορφώσουν το έπιπλο. Ένα μπαούλο τέλος μπορεί να δώσει στο χώρο μια υπέροχη παλιακή αίσθηση! Γυαλίστε το, διακοσμήστε το και κάντε το τον αγαπημένο σας αποθηκευτικό χώρο.

Φαντασία λοιπόν και έντονη rerto διάθεση που θα εκσυγχρονιστεί μέσα σε νέο κλίμα και θα διαφοροποιήσει τελείως τον προσωπικό χώρο.