Ταπετσαρία στο ταβάνι: Το νέο deco trend της άνοιξης και πώς να το υιοθετήσεις

Πατούλια Κατερίνα
Ταπετσαρία στο ταβάνι: Το νέο deco trend της άνοιξης και πώς να το υιοθετήσεις

Η ταπετσαρία επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ

Η εποχή που ντύναμε τους τοίχους μας με χρωματιστές ταπετσαρίες δεν αργεί να έρθει πάλι. Μόνο που αυτή τη φορά, την τιμητική τους τους θα έχουν οι τοίχοι αλλά το ταβάνι.

Όπως το διαβάζεις! Η ταπετσαρία ντύνει τις οροφές, τα ταβάνια και μεταμορφώνει τα δωμάτιά μας με τον πιο τρέντι τρόπο. Το πιο δύσκολο στοιχείο στο νέο αυτό deco trend είναι η τοποθέτηση αλλά αν τα καταφέρεις, πραγματικά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Που να βάλεις ταπετσαρία;



Στο ταβάνι της εισόδου: Εκεί που πέφτουν τα μάτια, ειδικά αν η είσοδος είναι μέσα από ένα μικρότερο δωμάτιο.

Στο χολ: Είναι η καλύτερη επιλογή διακόσμησης του χολ που δεν είναι και το πιο εύκολο τασκ που θα αναλάβεις στην διακόσμηση του σπιτιού.

Η κρεβατοκάμαρα: Τι θα κοιτάζεις άλλωστε μέχρι να σε πάρει ο ύπνος. Οι καθρέφτες είναι ξεπερασμένοι και τα λευκά ταβάνια βαρετά. Οπότε δώσε στην κρεβατοκάμαρα σου, αυτόν τον ξεχωριστό τόνο.

Στο μπάνιο: Ένα μπάνιο σε παστέλ αποχρώσεις μπορεί να μεταμορφωθεί με μια ταπετσαρία οροφής, αρκεί να είναι αδιάβροχη για να αντέξει την υγρασία.

Το παιδικό δωμάτιο: Γιατί δεν χρειάζεται πια να σπας το κεφάλι για κάτι που θα κάνει το παιδικό δωμάτιο να ξεχωρίσει, χωρίς να κινδυνεύει να το χαλάσουν τα παιδιά. Μήπως σκέφτσαι ήδη ουρανό με αστέρια;
Πάρε ιδέες παρακάτω