H Khloe Kardashian πουλάει το σπίτι της και η χλιδή δεν περιγράφεται (photos)

H Khloe Kardashian πουλάει το σπίτι της και η χλιδή δεν περιγράφεται (photos)

Το πουλάει το σπίτι

Το πουλάει το σπίτι στο Calabasas η Khloé Kardashian. Κι αν σου περισσεύουν περίπου 18,95 εκατομμύρια δολάρια, θα απολαύσεις το σπιτικό της μικρότερης Kardashian το οποίο μάλιστα είχε φιλοξενηθεί στο δημοφιλές περιοδικό Architectural Digest.

O Τομ Fridman που ανέλαβε να προωθήσει την πώληση του σπιτιού δεν αναφέρθηκε στο όνομα της Khloe, αλλά όλοι κατάλαβαν από τις φωτογραφίες πως είναι η έπαυλη της 35χρονη, ειδικά όταν αναφέρθηκε πως το εν λόγω οίκημα είχε φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του Architectural Digest τον Μάρτιο του 2016.

Η Khloe είχε αγοράσει το σπίτι αυτό από τον Justin Bieber το 2014, ο οποίος το είχε αγοράσει από την πρώην σύζυγο του Eddie Murphy.



Κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο σπίτι που θα φιλοξενήσει την Khloe και την κόρη της True, σίγουρα όμως το εν λόγω σπίτι δεν φέρνει μόνο θετικές μνήμες στην Khloe Που έζησε σε αυτό την προδοσία του αγαπημένου της Tristan Thompson. Το πάλαι ποτέ ζευγάρι που μοιράζεται την κηδεμονία της κόρης του True είχε να αντιμετωπίσει ακόμα μία γυναίκα που υποστήριζε πως περιμένει το παιδί του Tristan.

Δες το σπίτι της Khloe παρακάτω