Το σπίτι των Pitt-Aniston μόλις πωλήθηκε και ήρθε η ώρα να το δεις (video)

Το σπίτι των Pitt-Aniston μόλις πωλήθηκε και ήρθε η ώρα να το δεις (video)

Μία έπαυλη που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα!

Το 2001 το happy και sexy ζευγάρι της Αμερικής, φυσικά αναφερόμαστε στους Brad Pitt και Jennifer Aniston, αγόραζαν για 13.5 εκατομμύρια δοκάρια μία συγκλονιστική βίλα, στο Beverly Hills-πού αλλού-προκειμένου να στεγάσουν τον έρωτά τους!

Ο έρωτας βέβαια έφυγε, η απιστία ήρθε, η Aniston έγινε παγκοσμίως ρεζίλι με τα καμώματα του Brad με την Angelina, και κάπως έτσι, το ζευγάρι λέει αντίο στο σπίτι, την ίδια περίοδο που βγήκε και το διαζύγιό του, το 2006.

Ένα σωρό μερεμέτια είχαν κάνει μέσα στην έπαυλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα από συγκλονιστική που ήταν να την κάνουν κυριολεκτικά εξωπραγματική. Έκτοτε ωστόσο, το εντυπωσιακό σπίτι δεν κατάφερε να βρει αγοραστή, μιας και η τιμή του ήταν ιδιαίτερα υψηλή-λέγεται ότι κόστιζε 56 εκατομμύρια δολάρια- με αποτέλεσμα να μείνει ολομόναχο και ερημωμένο.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, όπου μαθαίνουμε ότι η θρυλική έπαυλη έχει πια νέο ιδιοκτήτη, μιας και πουλήθηκε για 32.5 εκατομμύρια δολάρια (αστείο ποσό βρε παιδιά). Εμείς, επειδή πιθανότατα να μη βρεθούμε ποτέ εκεί ως προσκεκλημένοι, και πιθανολογώ ούτε κι εσείς, βρήκαμε ένα υπέροχο βίντεο όπου μας ξεναγεί στους χώρους του σπιτιού.

Δες παρακάτω και καλή σου απόλαυση!