H Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει την αγαπημένη γωνία του σπιτιού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει την αγαπημένη γωνία του σπιτιού της

Πόσο όμορφη φωτογραφία

Τους τελευταίους μήνες (βασικά σχεδόν το πρώτο 6μηνο) του 2020 με την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, αναθεωρήσαμε όλοι τη σχέση μας με το σπίτι μας. Μπορεί μέχρι πριν να βρισκόμασταν σε αυτό μόνο για τα απαραίτητα (ύπνο, μπάνιο, φαγητό κλπ) και να τη βγάζαμε κυρίως εκτός σπιτιού είτε λόγω δουλειάς, είτε σε βόλτες με φίλους, τους τελευταίους μήνες όμως το #μένουμεσπίτι έγινε το μότο όλων μας.

Γνωρίσαμε το σπίτι μας καλύτερα και αγαπήσαμε περισσότερο κάποιες γωνίες στις οποίες τη βγάζαμε το περισσότερο διάστημα της καραντίνας μας, τότε που στέλναμε μήνυμα για να βγούμε, θυμάσαι; Κι ενώ μας έχει λείψει αρκετά το cocooning από τότε που γυρίσαμε στις δουλειές μας, δεν μας έχει λείψει καθόλου η καραντίνα (λογικό έτσι;).

Το ίδιο ισχύει και για την Αθηνά Οικονομάκου με το σπίτι της. Μπορεί όλο το καλοκαίρι να το πέρασε στο σπίτι της στο Γύθειο, από το οποίο η θέα είναι φανταστική όπως είδαμε μέσα από stories της, αυτό που δεν είχαμε δει όμως ήταν το σπίτι της στην Αθήνα.

Έχουμε δει φωτογραφίες από τη ντουλάπα της αρκετές φορές, όμως εχθές μέσα από τα stories της είδαμε και το σαλόνι της. Και αν κρίνουμε από το story που έκανε μάλλον είναι η αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι. Και για να είμαστε ειλικρινείς όπως την είδαμε κι εμάς μας άρεσε πολύ.

Δες στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία της, αλλά και άλλες γωνιές από το σπίτι της.