Υπάρχει ένα μεγάλο διακοσμητικό αντικείμενο που θα κάνει ζεστό τον χώρο σου

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει ένα μεγάλο διακοσμητικό αντικείμενο  που θα κάνει ζεστό τον χώρο σου

Ας το παραδεχτούμε! Από την περασμένη άνοιξη μένουμε λίγο παραπάνω μέσα στο σπίτι.

Και όταν είσαι μέσα στον ίδιο χώρο, ψάχνεις να βρεις έναν εύκολο και σύντομο τρόπο για να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας. Ένα αντικείμενο τέτοιας χρήσης που είναι ιδανικό και για το υπνοδωμάτιο και για το σαλόνι που μπορεί να αναδείξει τον χώρο σου και να κάνει το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο είναι ένας μεγάλος καθρέφτης δαπέδου.

Πέρα από τη χρησιμότητά του, μιας και θα τσεκάρεις με ακρίβεια το λουκ σου, θα δημιουργήσει αυτή την ψευδαίσθηση παραπάνω χώρου. Από το να αντανακλά το φως από τα παράθυρα μέχρι το να ανοίγει την προοπτική του δωματίου, ο μεγάλος καθρέφτης αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις.

Το στυλ καθρέφτη που θα επιλέξεις, έχει να κάνει με το γούστο και την υπόλοιπη αισθητική του σπιτιού. Αν σου αρέσει το πιο vintage στυλ, ένας ρουστίκ καθρέφτης με περίτεχνη κορνίζα είναι ιδανικός.

Ο καθρέφτης που γέρνει είναι σικ και ο καθρέφτης χωρίς κορνίζα είναι μια μίνιμαλ επιλογή. Aν πάλι, πιάνουν τα χεράκια σου μπορείς να φτιάξεις εσύ στα μέτρα σου τον καθρέφτη που επιθυμείς. Το ξύλο για παράδειγμα αποτελεί ένα ωραίο υλικο;