Η διακόσμηση για το 2020 επιτάσσει floral wallpapers και ορίστε μερικές ιδέες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διακόσμηση για το 2020 επιτάσσει floral wallpapers και ορίστε μερικές ιδέες

Τρεις μόλις μήνες για να φύγει το 2020

Πριν από εννέα μήνες χαιρόμασταν με τη νέα χρονιά και το γεγονός πως μία νέα δεκαετία ξεκίνησε. Κάναμε σχέδια, βάζαμε resolutions και ξαφνικά ο κορονοϊός έβαλε φρένο σε όλα αυτά που σχεδιάζαμε. Τρεις μήνες λοιπόν προτού αυτή η χρονιά φύγει και υποδεχτούμε την επόμενη, η οποία ελπίζουμε να είναι καλύτερη, ρίχνουμε μια ματιά στα trends διακόσμησης που καθιερώθηκαν φέτος.

Ο Σεπτέμβρης και γενικά το φθινόπωρο είναι μία καλή εποχή για να κάνεις ανακαίνιση ή μια νέα αρχή γενικότερα και λέμε να ξεκινήσουμε από το υπνοδωμάτιο. Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο υπνοδωμάτιό σου και δεν ξέρεις τι μάλλον μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις να αλλάξεις το χρώμα στους τοίχους σου όμως δεν είσαι σίγουρη για την απόχρωση, το 2020 έχει φροντίσει για εσένα.

Φέτος τα trends της διακόσμησης επιτάσσουν floral wallpapers και οι ιδέες που μπορείς να δεις και να εμπνευστείς είναι πολλές. Οι floral τοίχοι είναι το απόλυτο trend για φέτος και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς τόσο εσύ με την αλλαγή, όσο και οι γύρω σου. Αν μάλιστα θέλεις να ακολουθήσεις τη μέθοδο αυτή και σε άλλους χώρους εκτός από το δωμάτιό σου, τότε πάμε στοίχημα πως θα εντυπωσιάσεις με τις επιλογές σου.

Η χρήση ταπετσαρίας είναι πάντα μια καλή λύση όταν βαριέσαι το βάψιμο κι έχεις κουραστεί να το ανανεώνεις συνεχώς. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ιδέες.