Σκέφτεσαι να κάνεις ανακαίνιση; Πες όχι στα γεωμετρικά prints

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκέφτεσαι να κάνεις ανακαίνιση; Πες όχι στα γεωμετρικά prints

Γιατί να μην ακολουθήσεις αυτό το trend

To 2020 σε τρεις μήνες μας αποχαιρετά, έχοντας φέρει ουκ ολίγες αλλαγές στη ζωή μας, σε αρκετούς τομείς. Στη διακόσμηση έφερε πολλά νέα trends, πήρε πίσω όμως και πολλά άλλα τα οποία δεν αξίζει να έχεις ακόμη στο σπίτι σου ή στο νου σου να κάνεις. Ένα από αυτά είναι και τα γεωμετρικά prints. Μπορεί την προηγούμενη φορά να σου είπαμε πόσο hot και in είναι οι floral ταπετσαρίες, τόσο «out» όμως είναι τα γεωμετρικά prints.

Τα γεωμετρικά print της δεκαετίας του 1970 έχουν αντικατασταθεί προς το παρόν με πιο vintage floral trends όπως το στυλ του Mario Buatta, αλλά και το Βρετανικό floral στυλ που είχαν οι γιαγιάδες κάποτε. Και τα δύο αυτά στυλ είναι πολύ πιο «in» από το να έχεις κάτι γεωμετρικό στο σπίτι σου, και θα κάνουν τον χώρο σου να δείχνει πιο όμορφος και ανανεωμένος.

Αν λοιπόν είχες στο νου σου να κάνεις κάποια ανακαίνιση στο άμεσο μέλλον καλό θα ήταν να ξεχάσεις τα γεωμετρικά σχέδια σε χαλιά, ταπετσαρίες κλπ. Το granny chic British floral είναι ένα πολύ όμορφο trend και στοιχηματίζουμε πως αν δεις μερικές φωτογραφίες θα το προτιμήσεις πολύ περισσότερο. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις φωτογραφίες και από τα δύο trends που αντικαθιστούν επάξια τα γεωμετρικά prints για να πάρεις ιδέες.