Και ποια γυναίκα δε θα ζήλευε το συγκεκριμένο δωμάτιο στο σπίτι της Kim Kardashian;

Και ποια γυναίκα δε θα ζήλευε το συγκεκριμένο δωμάτιο στο σπίτι της Kim Kardashian;

Bonus: Η Kim Kardashian πάντως δεν κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι ούτε με πιτζάμες ούτε και με φόρμες γυμναστικής.

Kim Kardashian. Ένα όνομα που έχει απασχολήσει αρκετά τα media και συνεχίζει να τα απασχολεί διαρκώς. Η προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της και γενικώς ό,τι αφορά αυτό το brand που λέγεται «Kardashian» είναι πάντα μέσα στις top αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου. Δεν ξέρουμε πώς σκέφτεται το μέλλον, μετά το τέλος της σειράς KUWTK αλλά θεωρούμε πως η φήμη της δε θα χάσει καθόλου από τη λάμψη της.

Και μπορεί η Kim Kardashian να δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της αλλά έδειξε να μην πτοείται αφού ξεκαθάρισε πως όλοι της οι καλεσμένοι είχαν κάνει τεστ και ήταν αρνητικά.

Τώρα, θέλοντας να μας δείξει πώς περνά μέσα στην καραντίνα, η Kim Kardashian ποζάρει με ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι μέσα στην γκαρνταρόμπα της. Και κάπου εκεί σκεφτόμαστε όλες οι γυναίκες πως θα θέλαμε ένα παρόμοιο δωμάτιο. Έναν χώρο μόνο με ρούχα, παπούτσια, τσάντες και άλλα γυναικεία αξεσουάρ.

Η Kim Kardashian πόζαρε μέσα στην γκαρνταρόμπα της και φυσικά η επιλογή αυτού του μαγιό έκανε τους fans της να σχολιάζουν δίχως τέλος.