Έξαλλο το Twitter με το πάρτι της Kim Kardashian εν μέσω πανδημίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλο το Twitter με το πάρτι της Kim Kardashian εν μέσω πανδημίας

Τα σχόλια που τη «δίκασαν»

Η Kim Kardashian αντιμετωπίζει αντιδράσεις αφού πέταξε μαζί με το στενό περιβάλλον της στην Ταϊτή για τα 40α γενέθλιά της εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η ιδρύτρια του KKW Beauty δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους της, όπως οι Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Rob Kardashian, La La Anthony, Scott Disick και Tristan Thompson, καθώς γιόρτασαν τα γενέθλιά της χωρίς μάσκα. Ο σύζυγός της, Kanye West, ήταν επίσης εκεί παρά την απουσία του από τις φωτογραφίες της.

«Μετά από 2 εβδομάδες προετοιμασιών και ζητώντας από όλους να μπουν σε καραντίνα, εξέπληξα το κοντινότερο στενό περιβάλλον μου με ένα ταξίδι στην Ταϊτή όπου θα μπορούσαμε να προσποιούμαστε ότι τα πράγματα ήταν φυσιολογικά μόνο για μια σύντομη στιγμή στο χρόνο», έγραψε η reality star και συνέχισε: «Χορέψαμε, κάναμε ποδήλατο, κολυμπήσαμε κοντά σε φάλαινες, κάναμε καγιάκ, παρακολουθήσαμε μια ταινία στην παραλία και πολλά άλλα. Συνειδητοποιώ ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό είναι κάτι που είναι ακατόρθωτο αυτήν τη στιγμή, οπότε σε στιγμές σαν αυτές, θυμάμαι ταπεινά το πόσο προνομιακή είναι η ζωή μου».

Παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε το προνόμιο της και σημειώνοντας τις προφυλάξεις για την υγεία που ελήφθησαν για να αποφευχθεί η εξάπλωση του COVID-19, οι χρήστες του Twitter «φώναξαν» στην Kardashian για την ανόητη ανάρτησή της.

«Δεν έχω δει την οικογένειά μου για 4 μήνες επειδή εργάζομαι σε δημόσιο χώρο και είμαι απόλυτα τρομοκρατημένος από την πιθανότητα να μεταδώσω τον Covid στους ευάλωτους γονείς μου. Ελπίζω να διασκεδάσατε, προσποιούμενοι ότι τα πράγματα ήταν φυσιολογικά, αλλά σκέφτηκα όσους από εμάς μένουμε στον πραγματικό κόσμο», έγραψε κάποιος στην Kimmy και δεν ήταν το μόνο σχόλιο που δέχθηκε η 40χρονη star.

«Κανείς σε αυτή την οικογένεια δεν θα αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο (δεν θα γιόρταζαν έτσι), αν η ζωή τους εξαρτιόταν από αυτόν τον ιό», έγραψε ένα άλλος, ενώ ένας ακόμη πρόσθεσε: «Διάβασα αυτό το post καθώς το μισό μου γραφείο σήμερα απολύθηκε».

Ένας άλλος χρήστης αστειεύτηκε σχολιάζοντας τη δημοσίευσή της ως εξής: «Όλοι όσοι είναι θυμωμένοι με αυτό το tweet ζηλεύουν απλώς το ότι δεν σκέφτηκαν να πετάξουν με τα αεροσκάφη τους στα ιδιωτικά τους νησιά. Είναι τόσο προφανές, αλλά η Kim είναι η μόνη που σκέφτηκε να το κάνει. Γι 'αυτό είναι οραματίστρια και εσείς όλοι έχετε κολλήσει στη δουλειά».

Σύμφωνα με την Page Six ο εκπρόσωπός της δεν απάντησε αμέσως στο αίτημά τους για σχόλιο, για όλα αυτά τα hate comments δέχθηκε η KimmyK.DPG Network