Στο σπίτι της Τάμτα κάναμε εύκολα καραντίνα για έναν χρόνο

Στο σπίτι της Τάμτα κάναμε εύκολα καραντίνα για έναν χρόνο

Με τέτοια θέα δεν θα μας ένοιαζε τίποτα

Κι ενώ έχουμε σχεδόν συμπληρώσει ενάμιση μήνα συνεχόμενου lockdown για δεύτερη φορά φέτος, χαζεύουμε τα σπίτια των διασήμων μέσα από τα Instagram accounts και διαλέγουμε ποιο είναι αυτό που μας αρέσει πιο πολύ και αν το είχαμε δεν θα μας ένοιαζε ακόμη και αν είχαμε lockdown για έναν χρόνο.

Οκ, έχουμε μια δόση υπερβολής στα λεγόμενά μας, ακόμη και στο Buckingham να μέναμε ένα χρόνο δεν θα καθόμασταν καραντίνα, απλά το χρησιμοποιήσαμε σαν έκφραση για να σου πούμε με δυο λόγια πόσο όμορφο βρίσκουμε το σπίτι της. Στην προηγούμενη καραντίνα η Τάμτα είχε ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι της, και είχαμε δει τόσο τον τεράστιο κήπο της, όσο και τη φανταστική στη θέα στη θάλασσα.

Η τραγουδίστρια έχει πολύ απλά διακοσμημένο τον χώρο της, ενώ το χρώμα που κυριαρχεί περισσότερο σε τοίχους και πάτωμα δεν είναι άλλο από το λευκό. Μπορείς να φανταστείς πόσο φωτεινό θα είναι το σπίτι της; Εχθές ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μαγείρευε στην κουζίνα της, κάτι μάλλον αραβικό.

Μέσα από το στιγμιότυπο αυτό είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε και μια μικρή ματιά στην κουζίνα της, η οποία φάνηκε αρκετά ιδιαίτερη. Παρακάτω στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις φωτογραφίες που βρήκαμε στο account της, και δείχνουν κάποιες γωνιές του σπιτιού της, τόσο του εσωτερικού χώρου, όσο και του εξωτερικού.